Jak pečuji o své vlasy vol. 2

by - dubna 05, 2016

Od prvního článku, kdy jsem vám psala o mé péči o vlasy uběhly dva roky a za tu dobu se toho hodně změnilo. Článek již nepíši z malého bytu, kde jsme to milovali, dokud nás nepřepadla neskonalá chuť po vlastním a větším bydlení, ale píši jej z terasy, kde jsem uvelebena v mé vysněné houpačce. Co si budeme nalhávat, tohle jsou mnohem lepší podmínky a články se tu píší skoro samo. 

A také samotná péče o vlasy se pozměnila. Učím se používat kondicionéry a masky a své vlasy si hýčkám. Ony mi to na oplátku vrací svým zdravým vzhledem a vitalitou. Už pár týdnů používám nový šampón a kondicionér značky Cien, které  můžete zakoupit v prodejnách Lidl. Protože jsem byla zvyklá používat pouze šampóny, vyzkoušela jsem to i u této řady. Vlasy byly na pohled vyživené a jemné. Na dotek jim ale něco chybělo. A tak jsem si vzala k ruce i druhou tubu a začala jsem používat kondicionér. To byla jiná. Vlasy dostaly kompletní péči a na dotek byly hebké. Navíc krásně voní, a to i několik hodin po umytí. 

Jediné, co bych mohla vytknout je malá pěnivost a že musím šampónu nanést trochu víc, abych měla pocit, že mám vlasy opravdu umyté. Je to možná jen můj vlastní pocit a zvyk, ale jestli ne a máte zkušenost s touto řadou, určitě mi to do komentáře napište.


K mé péči patří jednoznačně i fén. Můj starý, dobrý parťák dosloužil krátce po tom, co jsme renovovali skříň a on se u toho tak trochu zapotil. Protože jsem v tu chvíli měla nabídku od značky Braun k testování nějakého výrobku, bylo úplně jasné, co si vyberu. Vysoušeč vlasů Satin-Hair PowerPerfection mě očaroval už na internetu, a to svým vzhledem (ano, pro bílé spotřebiče mám slabost) a slibem, že vlasy vysouší rychle. To byl tak trochu hlavní důvod toho, proč jsem se pro něj rozhodla. Navíc disponuje funkcí IONIC, která pomocí aktivních iontů zvyšuje lesk vlasů a omezuje jejich polétavost. Co víc si přát. Obstál opravdu na jedničku. Ne jen, že krásně vypadá, ale vlasy mám vysušené do deseti minut a nemusím ani volit nejvyšší stupeň teploty.

Spolu s tímto krasavcem se o mé vlasy stará také tolik proslulý hřeben Tangle Teezer, jak jinak než v růžové barvě. Odolávala jsem mu dlouho a pořád jsem se přesvědčovala, že je to jen kus plastu za šílené peníze. Jenže jsem nakonec podlehla a jsem za to opravdu ráda. Bez problému rozčeše jak mokré tak také zacuchané vlasy a navíc se jednoduše čistí. Prostě dokonalost.


Tak takto nějak vypadá má péče o vlasy v tomhle období a naprosto mi vyhovuje. Občas do vlasů vetřu noc před umytím jojobový olej pro výživu a hedvábný vzhled, ale o extra péči navíc vám povím třeba zase někdy příště.

Jak o své vlasy pečujete vy? A přiznejte se, kdo má taky tento slavný hřeben?

You May Also Like

12 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.