Oriflame - The ONE

by - května 20, 2016

Pěnová textura a sametově hebký efekt. Taková je tekutá rtěnka od Oriflame, kterou jsem měla možnost otestovat. Deset odstínů, matný vzhled a dokonalé balení, které učaruje na první pohled. Tak by se dalo ve zkratce popsat to, co můžete očekávat od nové The ONE Lip Sensation

Byla to láska na první pohled, o čemž se můžete přesvědčit i ve videu, kde uvidíte mou první reakci na tyto krásky (video - unboxing). V souboji se setkaly tři odstíny, zleva Rouge Suede, Satin Rose a Pink Velour, přičemž každý z nich seženete za 199,-





Nemůžu se pořád rozhodnout, která ze tří barev mě zaujala nejvíc a kterou rtěnku budu mít nejoblíbenější, ale co se této červené týče, tak se nanáší nejjednodušeji. Chce to totiž trochu trpělivost, pořádně rozetřít malinké hrudky, které mohou při nanášení vzniknout a hlavně precizní vykreslení. Jakmile ale rtěnka zaschne, vznikne efekt dokonale barevných rtů.

Všechny odstíny jsou nádherně syté, opravdu matné a jsou to držáci. Jen při prvním kontaktu, například se skleničkou, se barva jemně otiskne, pak už jsem si ale žádných stop nevšimla. Několik hodin se nemusíte o své rty starat, a to ani během oběda či večeře. Navíc se nemusíte bát, že by se vám rtěnka obtiskla na zuby, což je u takto výrazných odstínů k nezaplacení. Celý den rtěnka na rtech nevydrží, ale jelikož stačí k nanesení relativně malé množství, nemusíte se strachovat, že by vám rtěnka díky opakované aplikaci rychle ubývala. 

Jsou to vážně krásky od obalu až po odstíny a na rtech vypadají božsky. Navíc rty nevysušují a na dotyk jsou hebké. Za mě je to až na tu složitější aplikaci hodně povedený kousek a myslím, že si zvyknu i na to, že to není klasická tuhá rtěnka, které mám radši. Už teď mám jednu v kabelce, abych ji měla neustále po ruce a vy si můžete tipnout, kterou.



Máte raději lesklé nebo matné rtěnky? A kterému typu dáváte přednost? Vede u vás tekutá nebo tuhá rtěnka?

You May Also Like

22 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.