Relaxační den v GERnétic

by - května 03, 2016

Když vás někdo pozve, abyste u něj strávila pár skvělých chvil plných relaxace, tak se těžko odmítá. O to víc to pak ve vás hlodá, když kolem daného salónu jezdíte několikrát do měsíce a pokaždé přemýšlíte nad tím, co tam asi všechno nabízí a jak to tam vypadá.

Proto, když mi přistála v emailu pozvánka do kosmetického salónu GERnétic, přijala jsem nabídku a šla jsem si poslechnout o čem všem to tam je. Nejdříve jsem byla trochu nedůvěřivá, ale to je u nových věcí normální. Milý přístup pana majitele a paní ředitelky mi přišel tak přirozený až rodinný, že jsem hodila všechny pochyby za hlavu a jen jsem poslouchala a ptala se.

Kosmetika využívá schopnost pokožky vstřebávat aplikované látky. Tato luxusní francouzská kosmetika zastává už několik desítek let vedoucí postavení na světovém trhu v oblasti péče o pleť a používají ji lidé ve více než 50 zemích světa. Pro mě byla kosmetika zcela neznámá, ale o tom, že něco umí mě přesvědčilo i třeba to, že ji využívají Alžbětiny lázně v Karlových Varech nebo třeba Priessnitzovy léčebné lázně v Jeseníku. Do salónu také chodí spousta osobností, které si sem chodí odpočinout a mají zde zaručenou absolutní anonymitu. Jedinou herečku a zpěvačku, kterou vám můžu prozradit je Zuzka Norisová.
Pokud byste si chtěli o kosmetice nastudovat něco víc, určitě navštivte stránky gernetic.cz. V salónu se postarají jak o vaši pleť tak také o tělo. A právě péči o tělo jsem zvolila i já.

A jak jsem si návštěvu v salónu užila? Skvěle se tam o mě postarali. Absolvovala jsem relaxační ošetření nohou a rukou. Peeling, masáž, ošetřující voňavé krémy. Bylo mi skvěle. Ostatně se na to můžete podívat ve videu, kde mimo jiné uslyšíte můj bezprostřední pocit po celé proceduře (video - relaxační den). Už teď vám ale můžu říct, že tak jemné ruce jsem dlouho neměla a nejraději bych tu proceduru podstupovala každý týden.



Tak nějak jsem přišla na to, že člověk by se měl starat pořádně nejen o svou pleť, ale také o své tělo. Takže si asi dám předsevzetí, že nebudu chodit na masáž jen jednou za rok, ale že své tělo budu nechávat hýčkat častěji, a to jakkoli.

Vy mi určitě napište, jestli chodíte na masáže, někam relaxovat a jestli se necháváte hýčkat pravidelně.

You May Also Like

8 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.