soutěž | Astrid

by - května 26, 2016

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA.

Gratuluji vítězce!



Dlouho tady nebyla žádná soutěž, nemyslíte? A protože se momentálně houpu na terase v mé oblíbené houpačce a slunce mi zlepšilo náladu, tak jsem se rozhodla, že tu náladu zvednu i někomu z vás.

Dnes mám pro vás balíček, který obsahuje micelární vodu a pleťový krém od značky Astrid. Takže to máte vlastně skoro komplexní péči o vaši pleť. Oba produkty jsou pro suchou a citlivou pleť, proto by se měl soutěže zúčastnit opravdu ten, pro koho jsou výrobky určené, aby si pleť mohla užít tu správnou péči. Vy ostatní si přijdete na své určitě někdy příště, takže nemusíte zoufat. 

Zjemňující pleťový krém se postará o hydrataci, jemnost a pružnost. Obsahuje například bambucké máslo, které jak víte, má mnoho blahodárných účinků. Zabraňuje například vysušování. Micelární voda pak vaši pleť krásně očistí a osvěží. Nemusí se oplachovat a přímo po její aplikaci můžete nanést právě pleťový krém.


Kdo by se chtěl nechat hýčkat kosmetikou od této české značky, musí splnit alespoň pár bodíků, lépe řečeno dva:
  • napsat mi do komentáře, jak se staráte o svou pleť (stačí stručně ;-) )
  • připsat mi e-mail pro případ výhry (pokud nebude e-mail uveden a výherce se sám neozve do dvou týdnů od vyhlášení, výhra propadá
Soutěž bude probíhat až do 31.5.2016 do půlnoci a vítěz bude náhodně vylosován. Každý může napsat pouze jeden soutěžní komentář.


Přeji vám hodně štěstí!

You May Also Like

21 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.