Here comes the sun

by - června 08, 2016

S prvními vysokými teplotami jsem začala tak trochu obměňovat nejen šatník, ale také kosmetickou výbavu. S velkým nadšením jsem absolvovala svou první letošní jízdu na kolečkových bruslích, svršky s rukávy jsem odsunula do zadní části skříně a každý den po práci se snažím zachytit poslední sluneční paprsky, které zaplavují alespoň kousek zahrady.

To vše si vyžaduje jistou péči a ochranu, jak jinak než formou opalovacích krémů. Vyzkoušela jsem jich už nespočet. Některé mi příliš nevoněly, jiné po aplikaci lepily a po jiných jsem po každém plavání vypadala, jako by mě někdo polil vápnem. Našly se ale i takové kousky, které mi přišly moc fajn a kupovala jsem si je opakovaně. Letos se mi však do ruky dostaly opalovací krémy Astrid, za což děkuji zastoupení značky, a musím říct, že mě velmi mile překvapily. Nemůžu bohužel zatím posoudit, jak je to s onou bílou barvou po koupání, ale můžu vám říct, jak skvěle obstály na souši. Krém na obličej rychle zaschl, krásně voněl a neměla jsem pocit žádné mastnoty. To samé jsem pozorovala u tělového krému. Pokud obstojí i u vody, pak jsem našla další oblíbené kousky pro ochranu na slunci.


S prvními letními teplotami jsem začala také více nosit mé milované náušnice od značky Eppi, která má nádherné šperky a člověk by je rád vlastnil téměř všechny. Líbí se mi, jak sluneční paprsky prochází topazem a jak jejich barva evokuje zlatý písek u moře. Posuďte sami, že už na první pohled vypadají letně. Prohlédnout si je můžete také ve videu, kde jsem je rozbalovala (video). Myslím, že budou mým oblíbeným letním šperkem a na chvíli odsunu všechny ty stříbrné.

Poslední letní kousek, který jsem v uplynulých dnech používala nejvíce, je rakytníkový sprchový olej od značky Saloos, který díky pomerančové a grapefruitové silici voní nádherně po citrusech a osvěží vaši mysl. Olej pokožku nevysušuje a pokud se po osprchování jen lehce otřete, máte zaručenou hydrataci pokožky po celý den. Stačí ho opravdu trochu, takže se nebojím říci, že vydrží téměř celé léto. Já jsem si však na něm tak trochu vytvořila závislost, takže ho nanáším trochu více, abych si tu vůni opravdu vychutnala.



Tohle však nejsou jediné kousky, které jsem si v horkých dnech zamilovala, jen vám o těch dalších povím zase někdy příště, abyste se měli na co těšit. A vy mi zatím můžete napsat, jaké  jsou vaše oblíbené kousky pro první letní dny?

You May Also Like

8 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.