Kouzelné místo na piknik a kytice slunečnic

by - července 12, 2016

Taky máte někdy pocit, že ty nejlepší věci se dějí právě když je neplánujete? A tak nějak nečekaně probíhalo i naše objevení kouzelného místa, které je jako stvořené pro procházení se ruku v ruce a na pikniky

Dá se tam skvěle odpočívat, můžu tam číst knihu, malovat si a nebo si můžeme s mou drahou polovičkou jen tak povídat. A když mě nebude bavit rozjímání, nazuji si své běžecké boty, ono místo si se Stacie párkrát oběhnu a zatím, co mi si budeme dávat do těla, přítel bude grilovat ty nejrůznější dobroty a chystat drink. 

Můžeme pozorovat i západ slunce, který se bude odrážet na vodní hladině a až na nás půjde únava, jednoduše si zabalíme všechny své věci a vyrazíme k domovu, který leží tak říkajíc za kopcem. Ani nevím, proč jsme tohle místo neobjevili už dávno, možná z toho důvodu, že se celou dobu tvářilo nenápadně a vůbec by nás nenapadlo, že nabízí takové možnosti. 


Kolem nás jsou nejen kouzelná místa, ale také momenty. Jako třeba ten, když jsem si doma dávala do vázy kytici obřích slunečnic, které mi zdobí terasu víc, než jakákoli kupovaná dekorace. Víte, já miluji čerstvé květiny a je mi jedno, jestli je to dokonale svázaný skvost z květinářství a nebo ručně natrhané luční kvítí.
Ostatně, mou lásku ke květinám můžete často pozorovat i na instagramu, kde s vámi sdílím radost téměř z každé, jako třeba z té, kterou jsem dostala spolu se snídaní do postele. Což byl vlastně další kouzelný moment a přesně takové bychom si měli hýčkat, uchovat si je a hlavně bychom je měli umět také oplácet. 



A proto by mě zajímalo, jaký kouzelný moment jste v poslední době zažili. 
Nebo jste naopak pro někoho nějaký přichystali?
A máte nějaké kouzelné místo, kam se rádi vracíte?

You May Also Like

7 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.