Plavková sezóna a spousta třpytek

by - července 19, 2016

Tohle léto se mě plavková sezóna tak nějak netýká. Ne, že by nebylo na těle co zdokonalovat, to je asi pořád, ale tak trochu se mi vyhnuly dvě věci - dokonalé plavky, které bych mohla všude předvádět a hlavně místo, kde ty plavky předvádět. Letos si totiž hovím ve svém lehce nemoderním (čti několik let starém) modelu pěkně v pohodlí domova. Myslím, že koupit si vlastní vířivku na zahradu byl jeden z nejlepších nápadů loňského léta. Potvrzeno všemi příbuznými a známými. Tahle investice se jednoznačně vyplatila .

Tohle všechno ale neznamená, že není občas potřeba na sobě zapracovat. Nebudu se zde rozepisovat o tom, proč, jak a co cvičím, případně jím (ale pokud by byl vážně zájem, tak já mileráda něco sepíšu), ale jeden pokrm zde přeci jen zmíním, protože jsem mu v posledních dnech propadla. Říkám tomu zdravý pohár. Na povrchu vás lákají čerstvé maliny,  uprostřed si hoví lehce nakyslý bílý jogurt a když to vše smícháte s křupavým müsli, pak máte vydatnou, chutnou a řekla bych i zdravou snídani či svačinu. V horkých dnech je to navíc osvěžující a dá se to s sebou vzít i na cesty.


Za poslední týdny jsem propadla ještě jedné věci, a to třpytkám. Na tvář si každé ráno nanáším rozjasňovač, který pár třpytivých částeček obsahuje a všechny laky na nehty, které tyhle blyštivé kousky obsahují zaujaly na poličce pozici v první řadě. Často pod ně používám jako podklad nějaký letní, šťavnatý lak, protože kdy jindy nosit veselé barvy, než právě v tomhle období. 

Tenhle zlatý jsem si zamilovala asi nejvíc. Možná právě proto, že vypadá s opálenou kůží naprosto dokonale a evokuje mi zlatavé odlesky slunce v písku, což k létu neodmyslitelně patří. Mimochodem, kde jste viděli zatím tu nejhezčí pláž? Já musím říct, že mám slabost pro malé zátoky v Chorvatsku, které máte při troše štěstí sami pro sebe.


Pro co máte v létě slabost vy? 
Je něco, na čem v letošní sezóně opravdu ujíždíte?

You May Also Like

26 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.