Radosti na konci léta

by - srpna 31, 2016

Léto se chýlí ke konci a blíží se má nejoblíbenější část roku, babí léto a brzký podzim, kdy se sluneční paprsky odráží od barevného listí a chladný vítr nás donutí zachumlat se do měkoučkého svetru. Ještě ale než tohle období nastane, ráda bych věnovala čas a pár řádků konci léta. 

Poslední dny a týdny mi zpříjemňovalo hned několik věcí a já vám o nich chci povědět. Po opravdu dlouhé době jsem se vydala na menší nákupy. Popravdě si ani nepamatuji na ty předchozí, protože většinou jsem domů došla s prázdnou a malým  zklamáním. Tentokrát to ale vyšlo a já si udělala radost hned několika maličkostmi. Mým milovaným úlovkem je šedý top s aplikacemi na rukávech a je to právě ten dokonalý kousek pro přechod mezi létem a podzimem. Je měkoučký, vzdušný a přitom v prvních chladných dnech kůži příjemně zahřeje. Jak vypadá v celé své kráse a na další drobnosti, které se mi sešly v mentolové a šedé barvě se můžete podívat ve videu. (haul - mint & grey).


Než se ale ochladí a já budu top kombinovat s podzimními kousky, musím si vystačit se sandálky a opálenou kůží. Aby opálení vyniklo a pokožka vypadala svěže, dopřávám si denní hydrataci tělovým mlékem. Momentálně používám to hydratační od Avonu z řady nutra effects s chia semínky. Krásně se vstřebává a pokožka je ihned hydratovaná. Je to přesně takový ten pocit, jako když vypijete sklenici vody a vy okamžitě cítíte jak vám prochází tělem a osvěžuje vás. Krém navíc jemně a nevtíravě voní. Tuhle novinku jsem dostala k testování a je vážně příjemná.


Dalšími oblíbenci se staly produkty z dílny značky Yves Rocher. Vůbec poprvé jsem vyzkoušela matující papírky a já nechápu, že jsem to neudělala už dříve. Je to vážně skvělá věc a v tropech, které v posledních dnech panovaly, byly neuvěřitelnými pomocníky. Druhým kouskem je řasenka pro dokonalý objem řas. Miluji klasické, tradiční kartáčky, a když jsem viděla ten miniaturní, který řasenka vlastní, bála jsem se. Nedokázala jsem si představit, že by dokázala řasy rozčesat, obarvit a natočit rovnoměrně a rychle. Opak je pravdou, vlasy krásně prodlouží a díky tomu, že je kartáček malý se dostanu i k těm nejmenším řasám v koutcích oka. Občas mám trochu problém, že se nanese větší množství řasenky a řasy se slepí k sobě, ale stačí párkrát znovu pročesat a je hotovo. Řasenka navíc neštípe, což jsem ocenila v okamžik, kdy jsem zmokla a řasenka se mi dostala do očí. 


Poslední kousek, o kterém vám musím povědět je oční stín, tolik  známý ColourPop. Slyšela jsem o něm tolik, že jsem ho musela sama vyzkoušet. Všichni kolem mě mluvili o neuvěřitelné výdrži, skvělé pigmentaci a božských barvách. Já si vybrala hned několik odstínů a dnes vám ukážu eye candy, který je růžový s lehkými třpytkami. Pamatujete si, jak jsem v minulém článku Letní láska psala o růžových stínech? Tak tohle jsou právě ony. Jemná růžová, která se skvěle kombinuje s hnědou, šedou a černou. Miluji ji. A jak je to s tím ostatním? Nedoufala jsem v celodenní výdrž a tak jsem ani nebyla tolik zklamaná, když jsem se ji nedočkala. Byla jsem však příjemně překvapená, protože 4 hodiny bez hnutí tahle růžová kráska zvládne s přehledem a pokud venku nepanují tropické teploty, pak zvládne těch hodin i šest. Barva příliš nemizí, jen se lehce slije do linky, kterou stačí prstem rozmáznout a stíny se tím oživí. Co se pigmentace týče, je skvělá a stíny vůbec nepráší. Odstínů mám doma více a určitě vám zase brzy nějaký představím a pak vám na konci celé té série povím, zda do stínů budu investovat znovu nebo se poohlédnu po něčem minimálně stejně dobrém nebo lepším.

Těmito kousky se tak nějak loučím s létem a těším se na ty barevné měsíce, které doprovází občasný déšť, zemité tóny oblečení, kotníčkové boty a hodně horkých nápojů, které si vychutnávám nejraději pod dekou s dobrou knížkou nebo u dobrého filmu.

Jaká je vaše oblíbená část roku?
Které věci si v posledních týdnech užíváte nejvíc?

You May Also Like

8 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.