Letní láska

by - srpna 22, 2016

Léto je plné nových zážitků, přátelství a také lásek. Není se čemu divit, představte si třeba západ slunce, který doprovází romantickou procházku po písku podél moře. To by obměkčilo i toho nejméně romantického člověka. 

Protože ale já už tu svou lásku, tedy lidskou, mám, nezbývá mi, než si hledat jiné, v jiných vodách. Letošní léto jsem propadla více než kdy dříve papírenským věcem. Sešity, nálepky, ozdobné pásky, barevné tužky, barevné papíry - to bych mohla nakupovat neustále. Už si občas přijdu jako křeček, který si nacpe své škraně jídlem takovým způsobem, že má problém vejít do domečku. A s tím prostorem mám trochu problém i já, začínají se mi plnit poličky a vypadá to u mě jako v papírnictví. Já si ale pořád říkám, že nemám dost a vyhlížím v každém obchodě něco nového, co bych zase do své sbírky ulovila. Schválně, kolik z vás je na tom podobně a má pro všechny tyto papírenské nezbytnosti slabost?


Druhou velkou letní láskou se mi stala růžová. Já vím, je to moje oblíbená barva již dlouho, ale v kosmetice jsem ji příliš neholdovala. Laky a rtěnky jsem nosila po většinu roku v červených odstínech a oční stíny jsem volila hnědé. V létě jsem ale doslova ujížděla na růžových rtech i nehtech a oční stíny jsem doplnila růžovými se třpytkami. A víte co? Mě to fakt baví. Vím, že s nadcházejícím podzimem se zase vrátím k tlumenějším tónům, ale teď si tu barevnost a svěžest růžové vážně užívám. Navíc, k opálené kůži vypadá famózně.

Jaké jsou lásky vašeho léta? 
A kam chodíte nejraději nakupovat papírenské nezbytnosti?

You May Also Like

12 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.