Miluji podzim a jsem věčný romantik

by - září 18, 2016

Podzim je tady a ukazuje se v celé své kráse. Ano, pro mě je to krása, protože tohle roční období zbožňuji. Užívám si i ty tři ostatní, ale ty chladné dny, které občas prozáří teplé sluneční paprsky a barevné listí, to je moje. A letos jsem se těšila snad ještě víc, než kdy jindy. Pořídila jsem si měkoučkou deku, do které se můžu zachumlat a vychutnat si pár chvil na terase, nebo si ji můžu přehodit přes záda, když sahám třeba po pastelkách a mých oblíbených omalovánkách, nebo ji jen tak položím a nechám ji zdobit pohovku.


Jsem nenapravitelný romantik a v každém okamžiku se snažím najít něco kouzelného, jedinečného a nezapomenutelného. Ještě když jsem bydlela u rodičů, vyhlížela jsem každé ráno z okna mého pokoje a pozorovala na jistém stromě, jak se jeho listí zabarvuje do podzimní palety barev. Jestli se mi to podaří, určitě vám ho vyfotím, protože je to opravdový chameleon. 

Milovala jsem ty dny, kdy jsem si mohla nazout kozačky, obléct huňatý svetr a vestu, která mi neprofoukne. Dokázala jsem se venku procházet hodiny, a to i v dešti. Jsem asi jedna z mála, které nevadí, když prší. Tedy pokud mám deštník. Přítel si občas asi ťuká na hlavu, když ho táhnu ven, kde vládne chladné počasí a ještě třeba fouká nebo prší, ale pak, když si můžeme po procházce zapálit v krbu, je rád, protože si to člověk úplně jinak vychutná. A to nemluvím o tom, když je mlha, svítí pouliční lampy a ze stromů padá listí. Je to prostě kouzelné.


A víte, jakou výhodu má ještě podzim? Můžete se zahřát horkou koupelí nebo sprchou a to je ten pravý čas na rozmazlování. Peelingy, pěny do koupele, voňavé sprchové gely. V tomhle období to v naší koupelně vypadá tak trochu jako v drogerii. A dekorativní kosmetika a laky na nehty? Paráda! Světlé odstíny můžu střídat s těmi tmavými. Svou milovanou Plum and Base od Catrice budu střídat s kráskami od Oriflame z řady featherlight, které perfektně zvláčňují rty. Brzy vám je představím všechny v celé své kráse.

Myslím, že má láska k tomuto ročnímu období je zcela jasná a obávám se, že vám o tom ještě párkrát napíšu, nebo to bude znát i z fotek na mém instagramu, protože na podzim nedám dopustit.

Jak to máte s podzimem vy? 
Máte ho rádi, umíte si na něm najít něco pěkného, nebo byste se bez tohoto ročního období obešli?

You May Also Like

9 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.