Mé kosmetické novinky pro podzimní dny

by - října 27, 2016

Dlouho jsem pro vás neměla čistě kosmetický článek a tak vám dnes jeden přináším. Doma se mi sešlo hned několik novinek, a to díky mým nákupům a také spolupráci. A tak jsem se rozhodla pro takový malý podzimní souhrn.

První novinka, která už má ve své koupelně stálé místo je šampon na čištění štětců EcoTools, který je vyroben z jemných rostlinných složek. Všechny štětce, až na jednu výjimku, zvládl umýt na poprvé, bez opakovaného použití. Tou výjimkou byl štětec na make-up, u toho bylo potřeba proces opakovat. Šamponu stačí malé množství, takže tahle lahvička, kterou můžete koupit na e-shopu kupkosmetiku.cz mi vystačí na dlouhou dobu. 

V síti DM drogerie můžete zakoupit pudr na vlasy Balea. To je pro mě vlastně tak trochu nový produkt, na který jsem dostala tip od kolegyně. Je skvělý nejen na objem, ale navíc dopomáhá účesu držet na svém místě. Zvláště, pokud máte ofinu nebo chcete přední část vlasů vyčesat nahoru. Já sama jsem teprve ve fázi zkoušení a zvykám si na něj, ale pokud vy už máte nějaké zkušenosti, určitě se mi v komentáři podělte třeba o nějaké triky.


K podzimu patří neodmyslitelně rtěnky v hnědých a fialových odstínech. V tomhle období se je snažím nosit i já. Růžové a červené odstíny jsou stálicemi, ale proč tu paletu trochu neobměnit. Fialová Plum and Base od Catrice je jedna z těch, u které jsem si nebyla jistá, ale jsem ráda, že jste to byli právě vy, kteří mi řekli, abych si ji nechala. Stala se mou oblíbenou. 

Mulberry Meringue je tmavá rtěnka od Oriflame z řady Featherlight a je to barva, kterou si zatím troufnu nosit pouze na doma. Připomíná mi to období, kdy jsem začínala s výraznými rtěnkami a červenou jsem nosila jen před rodinou a přítelem. Na této rtěnce se mi líbí její hydratace a to, že o ni vůbec nevíte. Je opravdu lehká jako peříčko.

Posledními kousky jsou rtěnky od Essence v odstínu 02 Perfect Match a 07 Purple Power. Jsou to novinky, které jsem ještě testovat nezačala, ale pro jejich nádherné barvy jsem je musela do článku zahrnout a alespoň vám je ukázat. Pokud budou dobré, určitě o nich ode mě ještě někdy uslyšíte.


Poslední kousek je oční stín Taupe Glow. Opět od Oriflame z řady Featherlight. Je to jeden z nejlepších stínů, které jsem v poslední době vyzkoušela. Ačkoli je sypký, nepráší. Je skvěle pigmentovaný a s přehledem mi vydrží bez báze čtyři hodiny a až pak se teprve začínají lehce slévat. S bází, momentálně používám od Yves Rocher, se nehne celých šest hodin. Běžně se mi stíny ztratí z očí ještě během dopoledne a já bych se mohla malovat znovu. Tenhle hnědý stín s lehkým šedým nádechem se stal mým oblíbeným a používám jej v podstatě každý den. 

To jsou mé kosmetické novinky pro podzimní dny.

Vy se teď můžete v komentářích podělit o ty své. Jsem na ně zvědavá a třeba mi dáte tip na něco skvělého, co bych měla určitě vyzkoušet.

 Určitě nezapomeňte navštívit také můj YouTube kanál JBYbyPetra, kde na vás čeká spoustu dalších produktů, které jsou pro podzim jako dělané.

You May Also Like

16 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.