Na shledanou září!

by - října 03, 2016

Kapky deště bubnují do plachty a já vím, že mě ochrání a můžu si vychutnat pár chvil venku na terase. To byla zase koupě! To je tak, když chodíte kolem přístřešku, říkáte si, jak by to bylo super, ale že ho vlastně nepotřebujete a pak, když se opět potkáte a on na vás křičí, že je ve slevě, neodoláte a už si ho vezete domů. Tenkrát jsem byla plná smíšených pocitů, jestli to nebyla chyba, ale teď, když si vychutnávám černý čaj ochucený domácím  medem, hoří mi tu skořicová svíčka Glade (mimochodem ji doporučuji, protože voní skvěle a provoní i venkovní prostor) a píšu tento článek, jsem ráda, že přítel rozhodl za oba a s koupí neváhal.

A tak si teď můžu na tom svěžím, dešťovém vzduchu zavzpomínat na září, které bylo nádherné, plné milých setkání a zážitků. Jeden z nich, tak trochu neobvyklý, bylo představení nové kolekce doplňků pro naše čtyřnohé miláčky značky Hunter. Do pelíšků by si člověk lehl nejraději sám a misky na jídlo vypadaly vážně propracovaně. Já se tam zamilovala do hořčicového vodítka s obojkem a představovala jsem si, jak by to Stacie na podzim slušelo. Víte, ona podzim miluje stejně jako já, protože si může vyskočit na sedačku a přitulit se ke mě na měkké dece. To pak spokojeně spí a já se nemůžu na ten její šťastný spánek vynadívat.


S akcemi se v září roztrhl pytel, a když už jsem na jedné myslela na Stacie, rozhodla jsem se, že na další vezmu přítele. To aby měl nějakou tu odměnu za to, že se mnou všechny ty blogerské strasti prožívá a že si občas nechá ochotně vystydnout jídlo, než ho nafotím. Protože znáte to, ta porce ostatních je vždycky fotogeničtější. A tak jsme se vydali na ochutnávání piva Gambrinus. Šlo o limitovanou várku ležáku První chmel, která byla dochmelena letošním čerstvým chmelem z žateckých chmelnic. Asi poprvé mě mrzelo, že jsem se, co by nepivař nabídla, že budu řídit, protože to pivo bylo vážně dobré. Musela jsem se tak spokojit s jedním malým, ale přítel si užil a to bylo pro mě vlastně hlavní, byla to přeci pro něj odměna. 


Tyhle akce jsou skvělé, potkáte milé lidi, zažijete spoustu legrace a svým způsobem vás nabijí novou energií. Občas si ale i já ráda odpočinu, a to třeba na klidném pikniku na našem kouzelném místě, které jsme objevili teprve nedávno a o kterém jsem vám už psala (článek - kouzelné místo na piknik). To bylo tak, když jsem uvařila oběd a pak jsme se rozhodli, že si ho prostě vezmeme ven. O necelou půl hodinku později už jsme seděli u vodní hladiny, Stacie dováděla ve vysoké trávě a my si s přítelem vychutnávali tu rodinnou pohodu. Slunce nás hřálo, a kdyby nezačalo po pár hodinách foukat, možná bychom si to protáhli až do večeře.


Září bylo úžasné a já se už teď těším na to, co nám přinese říjen, který je jeden z mých dalších milovaných měsíců. 

Jaké bylo vaše září? 
A jak jste si užili to nádherné babí léto?

You May Also Like

10 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.