Představení značky t: by tetesept

by - října 18, 2016


Uplynulý víkend jsem si náramně užila a tak trochu za to mohla souhra hned několika náhod. Jak už vám napovídá úvodní fotka, trávila jsem ho ve společnosti Verči, kterou mi přihrál do života blogový svět. My ho však rozšířily i na ten soukromý a čas od času se sejdeme právě ve dnech volna. Plánovaly jsme typický holčičí program, který měl zahrnovat hlavně klábosení a nákupy. Jak dopadly nákupy, se můžete podívat na mém youtube kanále JBYbyPetra, kde pro vás bude od středy haul. Jak víte, často odcházím z obchodů s prázdnou, ale tentokrát tomu bylo jinak. S Verčou si koupím něco na sebe snad pokaždé, když vyrážíme provětrat peněženky. Že by náhoda?

Když už jsme měly domluvený termín, blikla mi v emailové schránce pozvánka na představení nové značky t: by tetespt, a to přesně na onen vybraný víkend. A tak jsme si mohly celou akci užít společně. Obě zbožňujeme pěny do koupele a tak jsme mohly diskutovat o tom, která je lepší. Že by další náhoda s termínem? Za pozvání a úvodní fotku bych chtěla poděkovat e-shopu Kupkosmetiku.cz a Mark Distri.

Ať už to bylo jakkoli, musím vám o těch novinkách povědět. Značka t: by tetesept je vlastně taková sestra značky tetesept a orientuje se na lifestyle. Cílem jsou zákaznice, které si chtějí dopřát voňavý luxus, ale nemají možnost nakoupit si třeba v Body Shopu.


Na výběr jsou pěny do koupele a také soli. Pěna s fíkovým mlékem voní svěže a máte pocit, že vás pohltí čerstvost ovoce. Druhá, fialová pěna voní po ylang - ylang a růžové orchideji. Ta mi voní o malinko více, ale to bude dáno nejspíš i tím, že se mi tak nějak hodí právě pro podzimní období. Obě lahvičky si mě však získaly svým designem, který je dokonalý a v regálech DM drogerie, kde je můžete sehnat, je určitě nepřehlédnete. 

Na soli se mi líbí, jak bylo pojaté balení. Každý balíček zahrnuje "porci štěstí" nebo "porci lásky". V dárkovém balení si navíc můžete užít i "porci přátelství".

Po představení novinek, které se konalo v Sauna Spot Dvorce jsme si užily skvělý raut. Myslím, že všechny přítomné jsme se nemohly vynadívat na dokonalé makronky, které chutnaly ještě lépe než vypadaly. Za pomyslnou třešničku na dortu jsem považovala placku se jménem blogu, která mi bude tohle příjemně strávené odpoledne připomínat.


Jak se vám nová značka líbí? 
Co říkáte na obaly? 
Láká vás něco vyzkoušet?

You May Also Like

12 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.