Personalizovaný adventní kalendář

by - listopadu 29, 2016

Jsem milovník adventního času a Vánoc a užívám si každý den tu úžasnou atmosféru. Popíjení svařeného vína, zmrzlé tváře a tisíce světýlek v ulicích. S předvánočním obdobím jsou neodmyslitelně spojené adventní kalendáře a protože jsem chtěla tento zvyk nějak ozvláštnit, tak jsem před pár lety vymyslela jednu tradici pro mě a mou sestru. Adventní kalendáře si vyrábíme a plníme je vším možným, co ta druhá potřebuje, má ráda a co by se ji mohlo líbit.

Před třemi lety jsem vám psala jeden článek s inspirací na takto vyrobené kalendáře, který si můžete připomenout (článek - adventní kalendáře) a dnes vám ukážu ten, který jsem sestře nachystala pro tento rok.


Postačilo mi k tomu pár hnědých obálek, které jsem rozpůlila a pomocí lepící pásky jsem vytvořila pytlíčky. Do každého z nich jsem vložila něco, co si myslím, že udělá mé sestře radost. Bohužel vám nemůžu napsat, co konkrétně se v balíčcích skrývá, ale můžete do nich dát cokoli. Čokoláda, drobné dekorace, svíčky, losy, poukázky, fotky...vymyslet se dá spoustu věcí. 

Na těchto adventních kalendářích je skvělé to, že jsou personalizované a můžete je přizpůsobit přesně podle osoby, která si bude každý den otevírat jeden balíček. Aby bylo jasné, který den si má sestra co otevřít, opatřila jsem každý pytlíček nálepkou s číslem. Chtěla jsem něco jednoduchého a tak jsem volila právě černobílou kombinaci, která ve spojení s hnědou vypadá pěkně. Čísla jsem našla na Pinterestu, kde je nepřeberné množství možností. Od barevných až po ty se zvířátky. A pak už stačilo jen vytisknout na papír, který po odlepení spodní strany lepí a vystřihnout jednotlivá kolečka.


Já sama se těším na to, až si bude sestra každý den rozbalovat jeden dáreček, protože jsem sama z provedení letos opravdu nadšená a mám i radost z toho, že se mi podařil vytvořit rozmanitý obsah. Mimochodem, abychom viděly naše reakce na rozbalování, rozhodly jsme se, že budeme otevírání balíčků natáčet na insta stories, takže pokud chcete vidět, co jsem sestře připravila, nezapomeňte ji sledovat (instagram - Pieces of my world ).

Dodržujete tradici s adventním kalendářem? 
A kdo z vás si ho také vyrábí?

You May Also Like

12 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.