Kosmetické drobnosti

by - prosince 30, 2016

Za poslední týdny se mi doma sešlo pár kosmetických drobností a dnes bych vám některé z nich ráda ukázala. Mou oblibu si získala tahle dvojka z Avonu, která by měla vlasům dodat objem. Extra objem jsem nepocítila, ale co jsem si zamilovala je ta dlouhotrvající vůně kondicionéru, která je ve vlasech ještě několik hodin po umytí.



Tyto dvě koupelové přísady teprve na své ozkoušení čekají. Již několik týdnů bojuji s bacilem, který se rozhodl mě pěkně potrápit a tak dávám přednost raději rychlé sprše, než válení se ve vaně. Už se těším na tu kombinaci mořské soli a pečujícího oleje. Uvidím, jestli dám přednost divoké růži a levanduli nebo mučence a pomeranči. Obě soli seženete na e-shopu kupkosmetiku.cz, který mi také produkty zaslal k testování.

Poslední kousky jsou z dekorativní oblasti. Lak na nehty Trend It Up v odstínu 250 je nádherný, plně krycí a na nehtech vydrží s přehledem tři dny. Až pak se začnou špičky lehce vytrácet. Dokonalým parťákem mu je lesk na rty od essence v odstínu girl of today se kterým tak trochu bojuji, co se nanášení týče. Přeci jen ty matné lesky příliš nenosím a aplikace mi přijde trochu složitější. Ale barva je to nádherná, takže mu  zkusím dát ještě pár šancí.



Tak a teď se mi pochlubte, kdo z vás už má doma nějaké ty kousky kosmetiky Trend It Up a jak jste spokojení?

You May Also Like

6 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.