soutěž | Nový rok s Cameron Diaz

by - prosince 23, 2016

GRATULUJI VÍTĚZCE!

Vyhrává komentář č.19. Doufám, že se vítězce opět podaří dostat do formy tak, jak si přeje.

Soutěžní maraton pokračuje a dnes mám pro vás další soutěž.

První běží na instagramu, druhá tady na blogu, třetí na facebooku a tu čtvrtou spouštím opět tady.

Nevím jak vy, ale já jsem přesně ten typ člověka, co si na Vánoce nic neupírá. Bramborový salát, kapr, cukroví a vaječný koňak si však žádají své a tak je po svátcích vždycky potřeba, abych svou ledničku naplnila více zdravými věcmi a abych nepolevila a nesáhla po čokoládě, která mě často provokuje v regálech supermarketů.

A pokud to máte stejně, tak na to, abyste vydrželi, nemusíte být sami. Společnost vám může dělat Cameron Diaz prostřednictvím své knihy Body Book, kterou do soutěže věnovalo internetové knihkupectví megaknihy.cz. Tahle kámoška vám však nebude říkat, abyste nejedli. Naopak vám bude radit, abyste naslouchali svému tělu a že vyvážená a zdravá strava jdou spolu s pohybem ruku v ruce.

Pokud chcete trávit Nový rok s Cameron, tak mi stačí do komentáře napsat, zda si dáváte nějaká předsevzetí týkající se zdravého životního stylu. Nezapomeňte připojit email, abych vás mohla kontaktovat v případě výhry.

Soutěž poběží do 31.12.2016 do půlnoci a vítěz, který musí mít doručovací adresu na území České republiky, bude vylosován.

Hodně štěstí!


You May Also Like

26 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.