Útěk za teplem

by - prosince 04, 2016

Sedím v kavárně a všude kolem mě je šum předvánočního shonu na letišti. Víte, možná jsem vždycky tak trochu toužila po tom, abych mohla psát článek při čekání na letadlo a popíjet u toho kávu. Přišlo mi to vždycky hrozně světové, jako vystřižené z nějakého filmového trháku. 

A teď se mi to přání plní. Mohla bych napsat, že je to díky blížícím se Vánocům, ale skutečnost je taková, že jsme se rozhodli alespoň na pár dní utéct z mrazivého Česka a dopřát si pár stupňů navíc. Dobře, tak trochu za to může i fakt, že srdci se nedá poručit a když vás okolnosti tak trochu přinutí zakoupit letenku, abyste se vrátili na milované místo, tak to prostě uděláte.



Dvě hodiny do odletu, čtyři a půl hodiny do cílové destinace. A já tu sedím, srkám kávu a přemýšlím, že si dopřeji ještě kousek jablečného dortu.

Tohle bude takový malý článek na pokračování, takže určitě pilně sledujte blog, aby vám nic neuniklo. Dozvíte se třeba, jestli jsem si nakonec nedala spíše čokoládový zákusek, který jsem právě teď objevila, kam vyrážíme a hlavně vám sem přidám nějaké ty fotky. To víte, všichni tady využívají téhle kavárny pro spojení se světem a na mě už nezbyla jediná zásuvka a co si budeme nalhávat, připojení také tak trochu pokulhává. 

Takže já se vám zase ozvu. Doufejme, že brzy!

Zákusek ke kávě se na letišti nekonal, možná, že to bylo nakonec dobře, protože v letadle nás čekalo malé občerstvení. Ostatně, jaká byla naše cesta, na to se můžete podívat ve vlogu.


Celý náš pobyt můžete ostatně sledovat na mém vlogovacím youtube kanále JBYbyPetra VLOGS a já vám již brzy napíši další článek s fotkami, kterými vám přenesu trochu toho sluníčka.

You May Also Like

7 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.