Vánoční dekorace

by - prosince 02, 2016

První adventní neděli jsem trávila nejlépe, jak jsem mohla - se svou rodinou. První zažehnutí světýlek, horký punč a spousta zábavy. Když pak začal poletovat v noci sníh, nic mi nechybělo. Věděla jsem, že jsem doma s těmi nejbližšími. A to je přesně to, co na Vánocích miluji.

V tu chvíli mě vůbec netížilo, že v našem domě (ano, pro mě je pořád domov tam, odkud pocházím), kam jsme se měli vrátit není ani náznak vánočního období. Nechtěla jsem to tak ale nechat, proto jsem se rozhodla pro vytvoření rychlé a jednoduché dekorace, která mi zabere pár minut a udělá parádu až do doby, než ji vystřídají jarní kousky.




Stačilo vyrazit na procházku, vytáhnout staré zásoby a mohla jsem se pustit do díla. Teď už si můžu doma vychutnávat doušky svařeného vína u zapálené svíčky a zasněžených šišek, nebo si můžu do krbu vložit symbolicky větvičky a číst si oblíbenou knihu.

Také si můžu představovat, jak vypadá pohádkový les plný kouzelných skřítků, kteří už se pilně připravují na Vánoce. Moje fantazie občas nezná meze.

A vy si tu svou fantazii můžete taky vyzkoušet, stejně tak, jako se můžete nechat inspirovat mými dekoracemi. A nezapomeňte se mi v komentářích pochlubit tím, jak si své domovy zdobíte vy. Jsem hrozně zvědavá a vzájemné inspirace není nikdy dost.

Krásné adventní období!


You May Also Like

3 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.