Ahoj jaro!

by - března 13, 2017

Dvě snídaně na terase, první letošní vyběhnutí a cibulky květin rašící na zahradě. Tak nějak mám pocit, že jaro se neúprosně blíží a zima už nemá šanci na návrat. A tak je nejvyšší čas rozloučit se s huňatými šálami, které nás krásně hřály, uklidit do krabic zimní výzdobu a uvolnit v šatníku místo pro jarní kousky. Také se těším, až kozačky vystřídám za sandálky, balerínky a zimní bundu vystřídá kabátek a kožená bundička.

Příchod jara mě neskutečně motivuje, inspiruje a nabíjí mě energií. Diář se mi plní desítkami nápadů, schůzkami, akcemi a já bych klidně přidávala víc a víc. Kdyby se tak člověk uměl občas rozdvojit, aby to všechno stihl. Nebo kdyby nám tak někdo daroval o pár hodin denně více. To by byla teprve paráda.

Máte to taky tak? Že byste chtěli stihnout všechno a v lepším případě ještě víc? Nebo patříte mezi ospalce, kteří se dostávají do útlumu a působí na ně ona prokletá jarní únava?

Dejte mi vědět, jak na vás působí příchod jara a hlavně to, že se prodlužují dny a slunce nás každý den rozmazluje víc a víc. Máte také plné domovy tulipánů a narcisů? Jsem zvědavá, jak to máte doma na příchod jara připravené, třeba najdu nějaký nový tip na to, jak si to zvelebit i u nás.

You May Also Like

20 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.