Březen a číslo tři

by - března 01, 2017

Březen, měsíc, který je pro mě tak trochu symbolický. Když se před pár lety chýlil ke konci, tak svět, nebo alespoň pár lidí, poprvé uslyšelo můj křik. Dodnes si myslím, že jsem si povědomě vybrala právě třetí měsícv roce . Miluji, když se venku začíná všechno zelenat, když se objevují první záplavy barevných květů, miluji paprsky jarního slunce a líbí se mi i to, že příchod jara je vlastně jakýsi symbol nového začátku, nového života. Vše se začíná probouzet a ve vzduchu proudí neuvěřitelná energie ze které si může každý z nás chytit tolik, kolik potřebuje. A i ona trojka je symbolická. Kdysi dávno jsem na základě nějakých výpočtů zjistila, že je to mé číslo. Někdo tomu říká šťastné a někdo osudové. A věřte nebo ne, ta číslice mě opravdu provází celým životem.

Narozeniny  - třetí měsíc v roce, datum narození začínající trojkou, třetí den v týdnu (můj první den)

Vystudovaný obor - třetí, na který jsem si podala přihlášku

Stacie - třetí pes v rodině

Bydlení - třetí ve kterém s přítelem bydlíme sami a které jsme si zvolili za domov (mimochodem je to i třetí obec ve které bydlím od doby, co jsem se odstěhovala od rodičů)

Tento článek - píšu ho a uvědomuji si, že v našem domě oslavíme již brzy třetí rok



Těch spojitostí, někdo by řekl i náhod, je mnoho. Některé se týkají profesního života, jiné osobního a u každé z nich se vždycky zamyslím, že hra s čísly je někdy opravdu tajemná.

A proč tohle všechno píšu? Protože je březen, a to je pro mě období, kdy sumarizuji, přemýšlím nad tím, co jsem již dokázala a co bych ještě dokázat chtěla. Co jsem si již splnila a které sny bych chtěla ještě naplnit. A letos si říkám, že toho mám za sebou opravdu hodně a jsem pyšná na to, co všechno jsem dokázala. A taky si již v hlavě třídím všechno to, co ještě dokázat chci. A věřte nebo ne, někdy mi v tom neskutečně pomáhají i tyhle články. Zkuste si taky někdy své myšlenky hodit na papír a uvidíte, jakou to má moc. Nejen, že své cíle vidíte již alespoň trochu reálně, protože ten papír si můžete vzít do ruky, zvýraznit si to, po čem toužíte nejvíc, ale můžete se na ně také kdykoli podívat a připomenout si, co vlastně chcete.

Takže, co vlastně chcete? Někdy je to opravdu těžké, uvědomit si, co si přejete a po čem prahnete. A víte co, zkuste mi napsat alespoň jednu věc, po které opravdu toužíte a třeba tady každý najde někoho se společným cílem a bude vědět, že to není úplně tak nereálné a vzdálené, protože bude vědět, že je někdo, kdo si taky myslí, že to jednou dokáže.

You May Also Like

12 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.