Vyhlásila jsem boj dámě jménem váha

by - března 29, 2017

U nás doma je bílá, tváří se nenápadně a po většinu času člověk o ni neví. Umí ale pořádně zasáhnout a dát člověku takovou ránu, ze které je občas potřeba pořádně se vzpamatovat. Váha. Čtyři písmena, které umí člověku změnit náladu v jednom okamžiku a taky umí obrátit život naruby.

________________________________________________________________________________

I JÁ SE KDYSI VÁHY BÁLA. ALE UŽ BYLO NA ČASE, ABYCH JI VYHLÁSILA VÁLKU. 
________________________________________________________________________________


Není to ani tak dávno, co jsem vám psala článek o jednom mezníku, který se týkal oblasti "být fit" a tím i tak trochu váhy. Článek si můžete připomenout jedním kliknutím - klik. Pořád mi tak nějak nešlo do hlavy, proč se mi všechno pohnulo hlavně v prosinci. Vždyť tohle období je plné cukroví, kapra a bramborového salátu. Ale postupem času si začínám dávat dohromady různé mezníky, které by v tom mohly hrát velkou roli. O tom ale zase někdy příště. Zatím vám prozradím jen to, že váha nám doma slouží už pouze pro kontrolu naší Stacie. Nebojte, i to vám jednou vysvětlím.


Dnes vám povím o tom, jak jsme se opět spojili s GERnétic. Rozhodli jsme se tomu mému snažení ještě trochu více pomoci. Jaro se úplně nabízelo, jako ideální období pro zeštíhlení a zpevnění těla. Rovnou říkám, že se nejedná o žádné hubnutí a zázraky na počkání. Jde spíše o dlouhodobější program, který se dá pojmout také jako taková podpora během celého procesu zpevňování, které si každá z nás zvolí sama.

Já si zvolila právě cestu zdravější stravy, kterou občas ráda a bez výčitek poruším, ale na oplátku zvýším aktivitu. Tudíž jsem si ošetření tukových polštářků naordinovala spíše jako extra péči.

Blanka, která se o mě stará už od samotného začátku mé spolupráce s GERnétic, začala při samotné proceduře nanášením tonika Lympho, které je výborné pro drenáž lymfy, odstraní otok a usnadní vstřebání dalších aktivních látek. Na problematické partie, já si zvolila bříško, se aplikoval následně Beauté Corps Marin, který urychluje vyprázdnění tukových buněk. Následoval krém Adipo Gasta, který se nanáší na místa, která se mají zeštíhlet. Pak už mě čekalo asi dvaceti minutové lebedění s maskou Masque Mineral, která krásně hřeje a tím se podpoří ještě více účinky aktivních látek z produktů. Na závěr se nanáší krém Somito na místa, která vyžadují zpevnění.

Jedna procedura samozřejmě nestačí, a tak jsem dostala vybrané produkty i pro domácí péči. A musím říct, že ačkoli jsem poslední měsíc tak trochu flákala cvičení, bříško je pořád pevné a je méně nafouklé.



V návaznosti na tuhle proceduru jsem se několik dní poté zúčastnila tiskového setkání, kde byly produkty představeny širšímu okruhu lidí, kteří pracují nejen v médiích. Bylo to velmi zajímavé, protože nám byla představena studie ve spolupráci s výzkumným ústavem Genomac. To, že nám bylo nachystáno neuvěřitelné pohoštění jako raw čokoláda, která byla doslazena nektarem z kokosového květu, asi příliš vzpomínat nebudu, protože když si vzpomenu, kolik jsem jí snědla, asi bych potřebovala procedur několik. Možná to byl i takový malý záměr zástupců GERnéticu :-)

V samotné studii byly u vybraných jedinců sledovány parametry jako míra ukládání či odbourávání tuků, nebo třeba sportovní aktivita. Výsledky byly výborné. I lidé s vyšší tělesnou hmotností a minimální sportovní aktivitou dosáhli za osm týdnů skvělých výsledků. A to nemluvím o tom, že mezi zúčastněnými byl také člověk, jemuž bylo sedmdesát jedna let.

Při hubnutí je důležité vědět, že obecně platná pravidla nefungují u všech stejně. Každý jsme jiný a musíme poslouchat své tělo, které má jistou genetickou výbavu, je ovlivněno případnými předchozími dietami a také genetickou predispozicí, kam patří právě míra ukládání přijatého tuku. To bývá velmi důležité, pokud se někdo rozhodne hubnout. U někoho může být totiž výsledek viditelný pomaleji a lidé to často vzdají. Důležité je ale vytrvat a nevzdávat se! On se ten výsledek dostaví.

Zajímavé také je, že máme gen, který určuje naši fyzickou zdatnost. Člověk může být sprinter nebo vytrvalec a je na každém z nás, abychom si našli sport, který nás baví a je pro nás přirozený. Nemá cenu lámat něco přes koleno a zbytečně se trápit.

A na závěr mám pro vás jedno malé shrnutí. Důležité jsou totiž i tyto tři věci:

________________________________________________________________________________

DÁVAT SI REÁLNÉ CÍLE, MOTIVOVAT SE A ZMĚNIT ŽIVOTNÍ STYL, NE OKAMŽIK.
________________________________________________________________________________


Já sama se snažím na sobě pořád pracovat a vím, že mám před sebou ještě dlouho cestu. Ale snažím se získávat pořád nové informace a způsoby, jak svého cíle dosáhnout. A jsem ráda, že i díky spolupráci s GERnétic mám možnost dostat se k zajímavým studiím.

Doufám, že ať už se snažíte dosáhnout jakéhokoli cíle, daří se vám ho po malých krůčcích dosáhnout a máte dostatečnou motivaci. A kdyby náhodou ne, zastavte se opět na blogu. Nějaké to popostrčení tady pro vás určitě najdeme.

You May Also Like

9 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.