Jarní nezbytnosti

by - května 01, 2017

Vypadá to, že mé volání jara zabralo a počasí se nám umoudřilo. Pořád jsou ale dny, či chvíle, kdy se ještě ozve chladný vánek a na obloze se objeví mraky, které nám slunce zastiňují. Pro všechny případy si stále domů nosím čerstvé květiny. Ty mi totiž vždycky připomenou, že je jaro a prozáří mi den. A když na ně náhodou zapomenu, mám tu ještě přítelovy kamarády. Oni ty květiny totiž obstarají za mě.

Někdy je to výhoda, být jedna z mála žen v naší partě, která se čas od času sejde. To si mě pak totiž pánové rozmazlují a nosí mi třeba ty květiny. A nebo čokoládičky a nanuky, ale to teď na blog příliš nepatří, protože se přeci snažím, dávat si větší pozor na to, co jím. A tak zůstaneme raději jen u těch barevných, voňavých krásek.


Jaro ale není jenom o barevné záplavě květů. Je také o nejrůznějších maličkostech, bez kterých se v těchto dnech neobejdu.

_____________________________________________________

JDE O MÉ JARNÍ NEZBYTNOSTI
_____________________________________________________


A protože je někdy lepší, vám ty věci ukázat všechny hezky najednou a ještě vám k ním říct pár slov, mám pro vás video, ke kterému si můžete uvařit třeba dobrý čaj. Hlavně si ho užijte a vytrvejte, protože je v něm pro vás ukryto i jedno malé překvapení.




A nezapomeňte mi napsat, jaké jsou vaše jarní nezbytnosti. 
Co vám zpříjemňuje poslední dny?

You May Also Like

1 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.