Vysněný toaletní stolek

by - května 06, 2017

Nejsem ten typický příklad holky, která už jako dítě toužila po velkém zrcadle, křesle a nepřeberném množství malovátek. Nebo si to aspoň nepamatuji.

Můj zlom, kdy jsem opravdu zatoužila po toaletním stolku nastal na jednom povánočním pobytu na chatě, kde jsem ho měla k dispozici přímo v ložnici. Pravidelně jsem se k němu usadila každé ráno a večer. 

Už tehdy jsem věděla, že základem bude pečující kosmetika. Bavilo mě nanášet vatovým tampónem pleťovou vodu a sledovat, jak se má pleť po ránu probouzí k životu. Už rok jsem věrná kosmetice Inlight, a to přímo těmto třem výrobkům. Investice do nich se mi vyplatila. Nehledě na to, že jsou bio a nádherně voní, ještě mé pleti pomáhají. Nikdy jsem se nepyšnila dokonalým obličejem bez chybičky, ale tato kosmetika zapříčinila to, že už se nebojím jít ven nenamalovaná.




Vyhledávač nábytku, dekorací a inspirací Favi.cz byl místem, kde jsem hledala kousky pro vysněný toaletní stolek jako takový. Na Facebooku na mě kolikrát vykoukla reklama a já byla zvědavá, co všechno se tam dá najít. A ono se tam dá najít opravdu hodně kousků pro milovníky snad každého stylu. Nehledě na to, že to máte i jako takový porovnávač, kde vidíte spoustu podobných výrobků za různé ceny.

 ____________________________________________________________________

JEDNODUCHOST, NADČASOVOST A ŠPETKA SEVERU. 
 ____________________________________________________________________


Můj vysněný stolek, kde by byly ukryty všechny ty poklady pro zkrášlení a pečování o pleť, by měl být bílý. Nebráním se ale ani jemným prvkům v dekoru dřeva, protože dřevo je další materiál, který mi na toaletce nesmí chybět. Organizéry, boxíky a případně tácky, kam bych umístila ty nejvíce používané produkty, jsou další kousky, které by stolek zdobily. Jako dekorace by sloužila vázička a svícen, které by obývala vonná svíčka, čerstvá květina a nebo mi mohly sloužit jako držáček na štětce.

U žádného toaletního stolku nesmí chybět zrcadlo, to mé by bylo bílé a jednoduché. Při výběru židle bych měla jasno. Skandinávský styl a dostatečné pohodlí jsou základní kritéria. Když na židli totiž nesedím já, pak se tam uvelebí Stacie a ta potřebuje dostatek prostoru a hlavně jistotu, že ze židle nespadne.

Celkový efekt by doladila umělá kožešina a polštáře. Ostatně bez těch se neobejdu ani na sedačce, protože umí udělat místo útulným a jedinečným.





No a v neposlední řadě nesmí na žádném toaletní stolu chybět dekorativní kosmetika a parfém, respektive toaletní voda. Má oblíbená je v současnosti Wonder Flower od Oriflame. O ní jsem vám povídala i ve videu o jarních nezbytnostech (video). Ačkoli preferuji rtěnky, tak v posledních dnech sahám často po tomhle jemném lesku na rty od Yves Rocher, který podtrhne přirozený odstín mých rtů. Ve všední dny nevynechám oční stíny. Kromě hnědých používám s blížícím se létem také jemné odstíny růžové, které krásně prozáří pohled. A v kombinaci s černou linku je to pecka.



Takto nějak by vypadal můj vysněný toaletní stolek. Uvidíme, jestli se mi ho podaří někdy zrealizovat. Přeci jen si teď užívám nové koupelny, kde máme pořádné zrcadlo a dostatek denního světla. Toaletní stolek v mém podání se však dá kdykoli použít také jako pracovní, a tak je možné, že někdy využiji právě tuto dvou variantu.

A jak by vypadal váš vysněný toaletní stolek? 
Co by na něm nemělo chybět a kdo z vás už nějaký ten svůj koutek krásy má?

Tento článek vznikl ve spolupráci s Favi.cz.

You May Also Like

17 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.