GERnétic - nejen skvělá péče ale také skvělí lidé

by - září 12, 2017

Je to už víc jak rok, co mi v e-mailu přistála nová zpráva, která v sobě ukrývala pozvání do kosmetického studia Gernétic. Od té doby jsem tam absolvovala několik procedur a také jsem poznala spoustu milých lidí.

_________________________________________________________________

GERNÉTIC NENÍ JEN O KOSMETICE, ALE TAKÉ O ŽIVOTNÍM STYLU
_________________________________________________________________





Za těch pár měsíců jsem se nechala hýčkat opravdu hodněkrát a každou z těch příjemně strávených chvil jsem si náramně užívala. 

Ta poslední byla nedávno. Absolvovala jsem remineralizační a zpevňující zábal s produktem Masque Vegetal. Cílem ošetření je hluboká hydratace, regenerace a tonizace pokožky, což se po létě náramně hodilo. Takto rozzářenou pokožku na stehnech a lýtkách jsem měla naposledy snad jako dítě. 

Už první krok ošetření, peeling, bylo blaho. Po citrónech jemně vonící zrníčka si v kombinaci s olejem moje tělo opravdu zamilovalo. Následovalo již tradiční tonikum Lympho a nově také Seino, které je výborné pro pokožku poprsí. Pak už jsem si užívala téměř půlhodinovou relaxaci v celotělové masce, zabalená do folie a přikrytá dekou. Během této relaxace jsem měla pocit, že ležím na poli zaplaveném sluncem. Možná to měly za příčinu pšeničné otruby, které maska obsahuje. Nebo to bylo babím létem, které vládlo venku za okny. Na závěr celé procedury přišly na řadu zpevňující krémy Somito a Macro 2000.

Tečkou za tímto setkáním bylo milé popovídání s paní Andreou, která je výkonnou ředitelkou.


Mimo jiné jsme si naplánovali naše další setkání na veletrhu World of beauty and spa, kde jsem si vychutnala pleťové ošetření alginátovou maskou a také výborné frappé GERnétic. Ta ledová káva mi vážně bodla a to nemluvím o tom, jak byla chuťově skvěle vyladěna.

Jak jsem již avizovala na začátku článku, GERnétic je také o životním stylu. Pomáhá nejen klientkám přemýšlet o svém zdraví a o dostatečné péči o sebe samu. Proto mě ani trochu nepřekvapilo, když mi paní Andrea sdělila informaci, že jsou partnerem projektu "Smrt nemá šanci, když budeme dárci". Dárcovství krve totiž dokáže zachránit život a také ulehčit nemocným od jejich potíží. To vše díky krevní transfuzi. Aktivní propagace dárcovství si klade za cíl získat nové dárce. Těch není totiž dostatek.


Já sama začínám nad dárcovstvím přemýšlet. Na jednu stranu mohu někomu pomoci a na druhou stranu někdo pomůže i mně tím, že ohlídá mé zdraví. Protože jak víme, ne každý jedinec je vhodný dárce a před každým odběrem jsou řádné kontroly.

Jsem ráda, že zrovna tato spolupráce mi umožňuje nejen rozmazlování, ale také poznávání nových lidí, projektů a také zajímavostí. Protože takové spolupráce, kde si sednete i lidsky jsou k nezaplacení. A já jsem zvědavá, co všechno nám přinese třeba následující rok.

Chodíte někdo darovat krev?

Článek vznikl ve spolupráci s GERnétic.

You May Also Like

2 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.