Zlatíčka babího léta

by - září 27, 2017

Podzim. Roční období, na které se těším už od chvíle, kdy spadne na zem poslední barevné listí. Tu dětskou radost, kterou dávám najevo pokaždé, když vidím, jak se příroda mění do zlatavých a červených odstínů, bych vám přála někdy vidět.

A stejně jako mám radost ze slunečních paprsků babího léta, z ranní mlhy nebo z podzimního svěžího vánku, tak mám radost také z každého balíčku, který mi přistane na poště. Během roku se mi jich doma nahromadí opravdu několik, ale ne každý kousek, který se vevnitř ukrývá, mi zalichotí.

Občas vám o některém povím na instagramu a jiné se dostanou sem na blog. Najdou se ale i takové věci či produkty, o kterých se ode mě nikdy nedozvíte. Ráda vám totiž předávám informace o něčem, co mě opravdu zaujalo, co se mi líbí a co mi vyhovuje, nebo co by mohlo být skvělé pro někoho z vás.

A dnes mám pro vás pár takových kousků, které bych si troufla nazvat zlatíčky babího léta, protože právě v těchto dnech je používám opravdu často, některé i každý den.


____________________________________

ZLATÁ,  ČERNÁ, PURPUPORVÁ
____________________________________

To jsou tři barvy, které zahltí stránky tohoto beauty příspěvku. 

Absolutním miláčkem se stal makeup značky Oriflame Giordani Gold, který mám v odstínu Natural Beige. Je tekutý, ale s pletí dokonale splyne a zanechá sametový film. Zakryje nedokonalosti a přitom vypadá naprosto přirozeně. Navíc vydrží. Zbožňuji ho a myslím, že jsem našla svou stálici, alespoň dokud bude vyhovovat mé pleti.

Hned za ním se drží gel na obočí Oriflame, který je ze stejné řady. Několik let jsem používala na obočí výhradně oční stíny nebo paletky na stejné bázi. To, že jsem se ale odvážila vyzkoušet tento produkt byla výhra v loterii. Obočí vypadá naprosto přirozeně, je výrazné celý den a ještě ho kartáčkem krásně upravím. Odstín Brown mi navíc sedl, jako by ho vytvořili pro mě.

Paletka očních stínů značky Catrice v odstínu 010 Metallux je v mé koupelně teprve krátce, ale právě také ji používám každý den. Navíc bude skvělá při našem dalším cestování, protože obsahuje stíny vhodné také pro konturování.

Šampón s přírodními oleji Oriflame eleo je v této koláži hlavně pro jeho obal. Dobře i pro jeho krásnou vůni. Ale co se všeobecně produktů na vlasy týče, kromě hedvábí, jsem si ještě z žádného na zadek nesedla. Ano, mám některé oblíbence, ale mezi produkty, které používám a střídám není vyloženě žádný, který by byl nenahraditelný. Alespoň zatím.

Lak na nehty Catrice v odstínu 36 Ready to Grape Off a ten od Oriflame, Colourbox Soft Plum, mi dokonale ladí k rtěnce Catrice Ultimate Stay 070 Plum & Base. Tahle vínová je letos má absolutní topka.

Lakovací zástup doplňují odstíny Soft Berry, jemný Ice Pink, modro-šedý Hypnotic Lilalc a třpytivě hnědý Amethyst Rock. Všechny od značky Oriflame.


Již zmíněnou švestkovou rtěnku od Catrice střídám s fialovou Matt Matt Matt Purple od značky essence a jemnou Nacré Pearly od Yves Rocher. To aby těch výrazných barev nebylo až příliš. 

Lehce třpytivou rtěnku, která zastupuje ty světlejší barvy skvěle doplňuje rozjasňující tyčinka Oriflame Giordani Gold, kterou jsem si vybrala v odstínu Coral Glow. Miluji to, jak podtrhne ještě pozůstatky opálené pokožky. 

Celkově jsem si v poslední době zamilovala rozjasňující produkty, které dodají do tváře jiskru a život. 

Parfém DKNY Be Delicous mi vždy voněl přímo božsky a moc jsem po něm toužila. Ale věděla jsem, že ho používá snad každá druhá žena. Ale když něco chcete opravdu hodně, stejně si vás to najde, i když se snažíte odolat. A tak mám tohle zelené jablíčko konečně i já a miluji ho. Možná ještě víc, než kdy dřív.

Co jsem si zamilovala je také jumbo tužka na oči Yves Rocher, a to v odstínu Or Gris Nacré, neboli šedočerné, která je dokonalá třeba jen pro linku. Dost často ji kombinuji s jinými očními stíny, které naopak nanesu na celé víčko.

Poslední zlatíčko je pečující a čistící ranní maska z Havlíkovi přírodní apotéky. Je to mé první setkání s touto značkou a jsem zvědavá, jestli se bude náš vztah nějak prohlubovat. S maskou se zatím seznamuji, ale na prvních pár ozkoušení byla moc příjemná. Co musím vyzdvihnout jsou obchůdky, které jsou naprosto dokonalé a nejraději bych tam chodila jen tak, pro načerpání té atmosféry.

Je toho požehnaně a ano, převládají tu některé značky. Ale všechny ty produkty si zasloužily, abych vám o nich napsala, protože jsou skvělé. A mě zajímá, jestli některé značky doma máte i vy a jestli některé produkty používáte.

A taky mi nezapomeňte napsat, jaké jsou vaše zlatíčka pro podzimní dny.

You May Also Like

6 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.