Time For Lip Gloss

by - srpna 15, 2012

Dnešní článek bych chtěla věnovat leskům na rty. Já osobně bych si mohla lesky nakupovat každý den. Ale kde má člověk na to pořád brát ty peníze, že? :-) A tak jsem si řekla, že si nový lesk nekoupím, dokud alespoň dva nevypotřebuji. Vydržet je to těžké, ale o to víc se na ten nový těším.

Tyto tři lesky, které jsem vám vybrala používám teď v létě nejvíce. K nim patřil ještě lesk na rty o kterém jste se mohli dozvědět v článku o mých červencových favoritech, ale už jsem jej dobrala, proto tu dnes není.

1. První je od Oriflame z kolekce Very Me. Jedná se o odstín Gold Star, který dodá lesk a na rtech působí opravdu přirozeně. Musím říct, že vydrží hodně dlouho, ale ze začátku si člověk musí zvyknout na malinko lepivý pocit. Za mě má určitě bod k dobru díky hydrataci. Balení je praktické a docela líbivé.


2. Trochu narůžovělý lesk je od Bourjois odstín 20 Sorbet Fraise. Na rtech vypadá hezky, obsahuje třpytky, krásně voní a ze začátku působí jakoby mentolově - rty trošku brní. Obal se mi moc nelíbí a na rtech taky dlouho nevydrží. Dívala jsem se a k sehnání za pěknou cenu je zde. Nevím ale jak moc je to aktuální, protože jinde se mi jako dostupný neukázal a taky ta cena je poněkud zvláštní, když vím, že se lesky této značky pohybují okolo 200Kč,-. Zkuste ještě Amazon, kde jsem na něj taky narazila.



3. Poslední je Mellow Mango od Max Factor a bohužel jsem ho nenašla nikde v nabídce, takže pokud byste jej chtěli, nevím jestli se vám ho podaří sehnat. Já ho mám doma už delší dobu. Lesk, nebo spíše tekutá rtěnka je  naprosto úžasná. Nejen že si můžete odstín červené určit pomoci naneseného množství, ale navíc vydrží opravdu skoro celý den, i když jíte a pijete. Z jedné strany máte samotnou barvu, kterou nanesete jako první a z druhé fixátor. Lesk na rtech krátce po nanesení vůbec necítíte a nelepí. Design je naprosto obyčejný, ale v tomhle případě, kdy máte mít dvě části v jedné asi moc na kreativitu nebyl prostor.



Doufám, že ačkoli jsem během psaní článku zjistila, že dva z těchto lesků jsou těžce k sehnání, tak i přesto se vám líbí. Slibuji, že příště vyberu něco, co je k dostání téměř všude.
Budu ráda, když mi třeba do komentáře napíšete, který se vám nejvíc líbí a jaký lesk používáte nejčastěji vy. Aspoň budu mít dost inspirace pro své příští nákupy ;-)

Mějte prima den
Petra

You May Also Like

0 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.