Letní projasňující péče

by - července 27, 2018

Těch pár týdnů od poslední relaxace pod vyhřátými ručníky GERnétic uteklo jako voda. Stihla jsem se zúčastnit pár skvělých soukromých akcí, zažila jsem perné chvilky na první hodině cvičení Les Mills a odpočívala jsem na dovolené na Mallorce, která se do našich srdcí vryla ještě víc díky třpytivému šperku na mém prstu.

A protože se do toho všeho přimíchalo také horké počasí a sluníčko, které často způsobuje pigmentové skvrny, rozhodla se tentokrát paní Andrea s Blankou, že je ideální doba na letní projasňující péči.

__________________________________________________________

BYLO TO ASI TO NEJLEPŠÍ OŠETŘENÍ S WOW EFEKTEM!
__________________________________________________________


Ve velmi příjemném prostředí jsem si užívala orchestrálního představení Blaniččiných rukou na mém obličeji, kdy každý pohyb působil jako jemná masáž. Po důkladném očištění pleti začala projasňující péče pozvolna jedním a pak druhým peelingem, kdy každý z nich má svou určitou intenzitu.

Nettoyant Gommant Marin obsahuje stopové prvky z mořských řas a přírodní extrakt z lastur ústřic. Pokožku čistí, zjemňuje a vyhlazuje. Jelikož jsem neměla pleť podrážděnou, mohl následovat i druhý produkt s brusnou složkou, a to Ger Peel, který obsahuje mandlový olej a zlepšuje průchodnost kůže.

Aby byla pokožka dokonale regenerovaná a připravená pro příjímání aktivních látek z dalších produktů, dostala moje pleť ještě jednu dávku biologického peelingu Lotion Aux Acides De Fleurs s extrakty z květů rostlin. Lehounké štípání bylo spíše příjemné a já jsem věděla, že znamená podporu a urychlení vylučování odumřelých kožních buněk.

Dále následovalo několik dalších produktů, jako třeba depigmentační sérum, ale abych vás jimi nezahltila, zmíním až ten, který se asi nejvíc podílel na onom wow efektu. Alginátová projasňující maska Peel Off Eclaircissant. Algináty - výtažky z mořských řas obsahující fytokolodiny, během tuhnutí produkují účinné látky. Maska se nanáší také přes oči, ale pokud trpíte úzkostí z malých prostor a děsí vás to, stačí říct a oči se nezakryjí. Maska obsahuje také zesvětlující komplex, kterým je extrakt z morušovníku a kořene šišáku bajkalského, který bývá v projasňující kosmetice hojně využíván. Maska byla krásně chladivá, což se v horkých dnech náramně hodilo.


Musím říct, že tak krásně projasněnou pleť jsem snad ještě nikdy neměla. A byla jsem z toho tak mile překvapená, že kdyby mě chtěl někdo vyfotit nenamalovanou a vyvěsit mě na obrovskou reklamu někam k dálnici, klidně bych kývla. 

Ještě musím zmínit, že aby byla pokožka chráněna proti sluníčku, a tím se pomohlo předejít pigmentovým skvrnám, je potřeba používat opalovací krém, nebo alespoň denní krémy s dostatečným SPF. Já zvolila Melano 15, tedy SPF 15. což je střední ochrana. Třicítku jsme měli s sebou na našem výletu po Itálii a musím říct, že je to jeden z nejlepších opalovacích krémů, které jsem kdy měla. Nádherně voní, krásně se roztírá a ve vodě nezanechává bílé stopy. Navíc mám pocit, že prodloužil naše opálení.

Jestli jsem za nějakou spolupráci ráda, pak je to právě tato, protože díky ní dostane má pokožka pokaždé takovou péči, že si libuje ještě několik dní po ošetření.

Máte nějakou oblíbenou projasňující masku? A chráníte se před sluníčkem?

- Petra -


Článek vznikl ve spolupráci s GERnétic.

You May Also Like

0 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.