Tips For September

by - srpna 30, 2012

Krásný den vám přeji,

mám pro vás další tipy a tentokrát pro měsíc září. Babí léto je období, kdy se začíná ochlazovat, dny se krátí, ale můžeme si ještě užívat sluníčka a dosti teplých dnů, pokud je nám dopřáno. Pro tohle období se mi líbí modrá barva, které se budou týkat i dnešní věci, které jsem pro vás vybrala.


V teplých dnech si můžete vzít na sebe třeba tyhle šaty.
Podle mě jsou ideální pro dny babího léta, a to jak svým materiálem tak také delšími rukávy. Vypadat k nim budou hezky i kozačky, pokud se počasí pokazí.
Pokud si chcete letní dny ještě více umocnit, pomůže vám k tomu tahle květina do vlasů.
Krásný doplněk, kterým můžete oživit svůj outfit. A když už jsme u modrých doplňků, zkuste si nalakovat nehty modrým odstínem, který je k dostání v drogerii dm, a to za velmi příjemnou cenu.
Jestli se chystáte ještě někam na dovolenou, tak se vám bude určitě hodit tahle krásná námořnická osuška.
A když už jste na dovolené byli, tak si kupte nějaký pěkný rámeček, kam si vložíte tu nejlepší fotku. Já ten svůj ideální našla přímo v místě dovolené na tržnici. Fotek však můžete mít více a jestli jste jako já, rádi se pochlubíte svým přátelům. Při této příležitosti vždycky uspořádám takový malý večírek a právě pro ten, by se mohly hodit modré papírové ubrousky.
Taky si vzpomínám, že období prázdnin nebyly jen výlety a užívání si, ale pravidelně jsem chodila na brigádu, abych si pak mohla koupit něco hezkého. A proč část svých úspor nenosit v pěkné peněžence?

Doufám, že se vám tipy pro tento měsíc líbí a budu moc ráda, pokud mi napíšete, co hezkého a třeba modrého, jste si pořídili v poslední době vy.
Mějte prima den
Petra

You May Also Like

0 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.