October Favourites 2012

by - listopadu 06, 2012

Protože je začátek nového měsíce, tak vám dlužím článek s mými oblíbenými výrobky, doplňky a vším možným bez čeho jsem se v uplynulých týdnech neobešla. A tak to jdu napravit a představím vám mé věrné společníky za měsíc říjen.


Úplně nejdůležitější věc, kterou jsem měla neustále při sobě byl tea tree olej v roll-onu od Saloosu. Protože se mi zbláznily nejspíš hormony, nebo se moje pleť rozhodla, že mě trochu potrápí, tak jsem tento olejíček používala denně na neduhy, které se mi na obličeji objevily. Musím říct, že olejíček místa zklidnil a urychlil jejich léčbu. Nevím, jestli to bylo zrovna touhle značkou, ale účinky tea tree na problematickou pleť jsou známé, takže to přikládám spíše tomuto. Každopádně díky této šikovné věcičce jsem mohla vyjít do společnosti. 
Druhou nepostradatelnou věcí se mi stal balzám na rty, který jsem si popravdě koupila jen pro jeho růžový obal s krásným motivem. O růžovém pokladu jsem psala článek na blogerkách a můžete si o něm přečíst něco víc tady. Najdete tam i fotku balzámu v akci, dodává krásný lesk. 
Protože jsem měla v říjnu hodně podzimní náladu, tak jsem dost často nosila zelené oční stíny v tužce, respektive linky, které jsem si před pár lety pořídila od značky Oriflame. Moc se mi líbí, že je můžete na nést jako linku, nebo je pěnovým aplikátorem, který je na druhém konci tužky, rozmazat a pokrýt tak celé víčko. Navíc dlouho drží. Do linky se slévají, ale až tak po pěti hodinách, takže jsem jim to pro pěknou barvu odpustila. Jak vypadají na očích ze můžete podívat tady.
Posledním oblíbeným kosmetickým výrobkem za říjen byl malinový sprchový peelingový gel. Moc se mi líbí, že mám po něm krásně hladkou pokožku. Co se mi trochu příčí je to, že malinová vůně mi moc dlouho po osprchování nevydrží. Ale aspoň při sprchování si malinové vůně užívám. 
A ve finále vám chci ukázat svůj šátek, který mě zahříval v chladnějších dnech a tak mi byl věrným a oblíbeným společníkem.

Máte rádi malinovou vůni výrobků? A bez čeho jste si říjen nedokázali představit vy?

You May Also Like

14 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.