Ladybox: Listopad 2012 - Tisíc a jedna pohádek

by - listopadu 01, 2012

Jestliže jsem ve včerejším článku psala o hezkém podzimním počasí, tak dnes musím konstatovat, že je venku taková zima, že už mě tam dneska nikdo nedostane. Kde je to sluníčko? Nicméně, ani to škaredé počasí mi dnešní den až tak nezkazilo, a to proto, že jsem si rozbalila svůj listopadový Ladybox.  Ano, já vím, že články o něm zaplavují internet ve velkém a proto jsem taky článek nazvala příznačně, protože si myslím, že brzy těch článků bude opravdu takové množství, že by se z nich dala sestavit kniha "Tisíc a jeden Ladybox". Přesto doufám, že i tak si článek přečtete. 


Samotná krabička byla snad ta nejkrásnější co jsem si mohla představit. A důvod? Černá krabička s růžovým logem a růžovou mašlí. Tuhle barevnou kombinaci naprosto zbožňuji. Skvělou věcí je také to, že krabička se uzavírá na magnet, což mám moc ráda a už teď přemýšlím jak ji doma využiji.
A teď k samotnému obsahu. Kdo by seděl vedle mě v době rozbalování, tak by asi utekl, protože to bylo jedno "jeee" a "wooow" za druhým. A když jsem spatřila růžovou pečeť na dopise, tak se ve mě probudila malá holčička, co v obchodě objevila překrásnou princeznu Barbie.


Moc jsem si oblíbila značku Yves Rocher a Ladybox mi nadělil rovnou dva výrobky. Tělové mléko s pohádkovým obalem a řasenku. Oba výrobky jsou v plné velikosti, což je další plus a už se moc těším až je vyzkouším.

Dalším výrobkem byl kokosový olej  Pure Fiji v minibalení s vůní ananasu. Protože jsem kokosový olej moc chtěla, tak mi udělal taky velkou radost, jen musím ještě popřemýšlet jestli si dopřeji relaxační koupel a nebo poprosím přítele o masáž.

V krabičce jsem našla také dvě tělové másla, které jsou podle mě skvělé a mám je raději než tělová mléka. Prvním je malé balení melounového másla od Reniu a druhým je NIP+FAB Coconut Latte, které jsem obdržela v cestovním balení. Melouny zbožňuji, proto jsem ráda za tuto vůni a kokos a káva jsou pro mě taky jedničkou.

V neposlední řadě mi obrovskou radost udělala i kosmetická taštička Fleur de Santé. Ne jenom, že se mi moje současná taštička rozpadá, takže mi přijde vhod, ale ještě je hnědá s roztomilými růžovými puntíky. Navíc je na dotek jemná a není to takový ten laciný materiál, který občas u kosmetických taštičce v drogeriích vídáme. Avšak u této věci pochopím, že někomu to může být  na obtíž, protože kosmetickou taštičku už má.

A můj top výrobek z listopadového Ladyboxu? Jednoznačně tvářenka Fleur de Santé v plném balení. Tvářenu jsem potřebovala a odstín který jsem chtěla mi ve všech oblíbených značkách vyprodaly. Proto jsem měla neskutečné štěstí, že právě tento odstín na mě čekal po otevření na pohled opravdu luxusního obalu. Odstín je Chestnut Glow, což je krásně přirozená barva.


V krabičce jsem našla také průvodní dopis, informační letáček, katalog Fleur de Santé, brožurku NIP+FAB a taky nějaké poukázky a kupónky. Jeden kupónek jsem vám vyfotila, abyste jej mohli využít taky. Další kupónek dám k dispozici jednomu z fanoušků mého facebooku, takže pokud ještě nejste součástí, můžete to napravit. Zveřejním jej zítra. A když už jsem v tom rozdávání, tak vám prozradím jedno tajemství. Už brzy se můžete těšit na další giveaway.


Abych ale neříkala jen superlativa, tak musím říct, že byla jedna věc, která mě skoro vytočila. V krabičce krásy jsem našla malý sáček kakaa. Což o to, kakao mám ráda a pro chladné dny je jako dělané, ovšem to by nesměla být část sáčku vysypaná po celé krabičce. Proto, než jsem vám mohla výrobky nafotit, tak jsem je  musela nejdříve očistit od kakaového prášku, který byl všude. Ach jo. Tohle se ti milá Lady vážně nepovedlo. Taky se mi nelíbilo, že mezi výrobky byly dány kousky polystyrenu, které měly asi zabránit tomu, aby se výrobky v krabičce poházely. Příště doporučuji použít něco hezčího, třeba lýko nebo něco podobného.

Pokud ale udělám jakýsi závěr, tak listopadové vydání Ladyboxu hodnotím velmi kladně, a to i díky tomu, že jsem poznala nové značky. Po této zkušenosti bych do toho šla znova a krabičku si objednala. Ovšem za nepovedené kakao, které by bylo příště vhodné dát ještě do jednoho uzavřeného obalu nebo krabičky strhávám bod, protože otevřít krabičku krásy, která je špinavá nebylo nic příjemného. Chápu, že se to může stát, ale dá se tomu přejít nějakým opatřením a u těchto jemných sáčků se dá protrhnutí očekávat.

Pro ty z vás, kteří by si chtěli tuhle krabičku krásy objednat, tak není nic jednoduššího, než navštívit oficiální stránky kde si můžete za 259,- balíček objednat. Myslím, že je to přijatelná cena za to, co dostanete. Pro představu uvádím ceny výrobků z mého Ladyboxu, které byly uvedeny v  letáčku. Cena v závorce je ta, za kterou výrobek pořídíte v obchodě Ladyboxu.
  • tvářenka 5,2g: 269,-  (199,-)
  • kosmetická taštička: 249,- (179,-)
  • řasenka 6,5ml: 155,-
  • tělové mléko 300ml: 159,-
  • tělové máslo coconut latte 200ml: 250,- (209,-)
  • kokosový olej 90ml: 290,- (246,-)
  • melounové máslo 15ml: 60,- (49,-)
Tak a máme úspěšně listopadový Ladybox za sebou. Jestli vás výrobky zaujaly, tak se můžete těšit na to, že na ně najdete na blogu recenzi, ale až po tom, co je pořádně ozkouším. A těm, které mají těchto článků plné zuby, tak se omlouvám a snad mi to odpustíte.

Co vy a Ladybox? Už jste propadli krabičkové mánii a jak jste spokojeni?

You May Also Like

32 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.