Vánoční dárky

by - prosince 13, 2012

Protože každý rok přemýšlím co pořídit k Vánocům svým blízkým, tak jsem se rozhodla, že si udělám takový soupis toho, čím nešlápnu nikdy vedle a třeba vám to bude sloužit jako takový tip. Minulý článek o vánočních nákupech se zaměřoval čistě na dekoraci domova a ten dnešní bude takový všeobecný a rovnou se do toho pustíme.

Tip 1 - oblečení a doplňky
Oblečení je vděčný dárek a pokud znáte vkus obdarovaného, máte vyhráno. Je to taky jedna z věcí, která vyřeší naši věčnou otázku co pro tátu, bráchu nebo přítele. Můžete zavítat do obchodních domů a prohledat nabídku profláklých značek jako H&M, C&A, Zara, Reserved, Mango a mnoho dalších. Nebo můžete vybrat něco na internetu. Tady bych si dala pozor a nakupovala u ověřených prodejců. V tomhle případě doporučuji například slevový portál Slevomat a nebo internetový obchůdek Módní Svět, jehož věrnou a spokojenou zákaznicí jsem i já. Pokud zvolíte zahraniční portály typu ebay, tak si pořádně pročtěte recenze. Kromě mužského pohlaví můžete tímto dárkem obdarovat také maminku, sestru či kamarádku.

via

via
Tip 2 - kosmetika
Neznám snad nikoho, kdo by alespoň jeden dárek nevyřešil formou kosmetického balíčku. Drogerie nabízí před Vánocemi nejrozmanitější kombinace a jsou v krásných dárkových krabičkách, takže vám pak stačí použít jen mašli, pokud neradi dárky balíte. A pokud vám to rozpočet dovolí, pak zavítejte například do parfumerií nebo do prodejen značek Clinique, Yves Rocher nebo třeba Bobbi Brown. Kosmetikou můžete potěšit opět každého.


via
via

Tip 3 - Tchibo
Třetí tip chci věnovat pouze Tchibu, protože tady se dá najít opravdu hodně dárků, ostatně takovou malou ukázku jsem vám představila už v tomto článku. Ne jenom, že si můžete vybrat z tématických kolekcí od šperků, přes dekorace domova až po doplňky a praktické věci do domácnosti, ale také zde můžete zakoupit výbornou kávu, kávovary a kávové sety právě pro někoho, kdo tomuto nápoji holduje. I tento tip je univerzální, protože se najdou dárky jak pro ženy, tak i pro muže.
 Tip 4 - vouchery
Poslední tip dá prostor vaší fantazii. Záleží na vás, zda blízký dostane poukaz na plavbu na lodi s večeří, lístky do divadla, jízdu na koni nebo třeba skok padákem. Nebo můžete udělat někomu radost masáží, kosmetikou nebo návštěvou kadeřnice. A pokud vám z rozpočtu zbylo už opravdu málo, zkuste udělat voucher trochu osobnější, jako třeba "příjemně strávené odpoledne s dcerou", "romantická noc ve dvou" a nebo "sesterský nákupní den". Musím říct, že tohle je jeden z mých oblíbených dárků, protože i když dáte poukaz každý rok, můžete vymyslet pokaždé něco nového.


A jaký tip na dárek mi dáte vy?

You May Also Like

20 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.