Chestnut Glow: tvářenka od Fleur de Santé

by - ledna 14, 2013

Tuhle tvářenku od Fleur de Santé jsem získala díky Ladyboxu a myslím, že nebýt jeho tak bych na ni nikdy nenarazila, protože jsem o této značce neměla nejmenší tušení. Už při rozbalování jsem zajásala nad lesklým obalem s barvou do modra, který mi připadá luxusnější. Ovšem to největší překvapení na mě čekalo, když jsem tvářenku otevřela.


Odstín Chestnut Glow působí na pleti velmi přirozeně. Líbí se mi že není ani červená a ani hnědá, ale je namixovaná přesně podle mého vkusu. Intenzitu barvy si můžete zvolit sami podle naneseného množství a tak vytvoříte jemné přirozené a svěží líčení, ale také výrazné, které se hodí na večer.


Tvářenka se nanáší velmi dobře a to jak štětcem, tak při nejhorším prsty. Štěteček, který je obsahem balení jsem nezkoušela. Pigmentace je více než dobrá a co se výdrže týče, tak nad tou se rozplývám. Když ji nanesete ráno, tak  ještě večer budou vaše tváře zvýrazněné. Samozřejmě ne ve stejné intenzitě, ale budou. Takže pokud půjdete do práce, nemusíte se po celou pracovní dobu starat o to, zda vám tvářenka nezmizela, a to je fajn nemyslíte?!

Tento kousek si můžete zakoupit na stránkách Ladyboxu a to za 199,- (na stránkách Fleur de Santé stojí 269,-). Na výběr pak máte ze tří odstínu, včetně toho mého. Tvářenku určitě doporučuji. V tuto chvíli na ni nedám dopustit.

Určitě spousty z vás tuhle tvářenku také vlastní, a to díky Ladyboxu, tak mě zajímá, jak jste s ní spokojené právě vy.

You May Also Like

5 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.