April & May Favourites 2013

by - června 03, 2013

Protože jsem v dubnu neměla příliš oblíbených výrobků, rozhodla jsem se spojit duben s květnem. Proto vám přináším tuhle rubriku až nyní, abych neukazovala jen jeden nebo dva produkty. A tady už vidíte můj výběr, který bych vám chtěla doporučit.


Suchý šampón pro mastící se vlasy od značky schauma je první výrobek, který bych vám chtěla představit a doporučit. Po použití jsou vlasy na pohled jako umyté a navíc krásné voní. Šampón se po důkladném protřepání nanáší krátkými střiky asi z 20cm vzdálenosti. Následně se vmasíruje do vlasů a ty se pak rozčešou. Co se mi navíc líbí je to, že vlasy získají trochu objem, což je takový malý bonus. Suchý šampón používám nárazově a tak vím, že mi tato 150ml lahvička vydrží opravdu dlouho.

Gelové oční linky od essence jsem vám představovala již v tomto článku a mé nadšení mě stále neopouští. Četla jsem, že někomu velmi brzy vyschly, ale mně i po více jak dvou měsících slouží stále dobře. Dodnes jsem ráda, že jsem sebrala odvahu, odložila stranou strach z mé nešikovnosti a tyto linky si pořídila.

Toaletní voda Mexx Fly High byla dárkem a její ovocná a přitom svěží vůně mě očarovala a stala se mým nepostradatelným kouskem v kabelce hlavně v květnu. Hlavu parfému tvoří červený rybíz, limetka a vodní meloun. Srdcem je růže, šeřík a věncovec květnatý. O samotný základ se pak postará santalové dřevo, cedrové dřevo a bílé pižmo. Teď když se tak dívám na tu spleť vůní tak se ani nedivím, že jsem si toaletku zamilovala.  20ml lahvička mi vydrží určitě dlouho, protože mi stačí nastříkat se ráno a pak kolem 15-16hodiny. 

O rozjasňujícím make-upu od Yves Rocher jsem už také psala rozsáhlou recenzi a tak u něj jen ve zkratce. Mám odstín 200 Beige Teint clair a je to snad první make-up který mi s pletí splynul opravdu téměř na 100%. Líbí se mi jeho lehkost, snadné nanášení a to, že pleť vypadá svěže, přirozeně a plná energie. Make-up se vyrábí v několika odstínech a to i s růžovým podtónem takže žádná oranžáda na obličeji nehrozí.

Předposledním výrobkem dnešního článku je lesk na rty Cien. Zakoupila jsem si jej v Lidlu při akci wellness týden a je úžasný. Hydratuje, rty se lesknou, barva je krásná a navíc drží. Pokud byste chtěli, můžu vám v některém z dalších článků nafotit výdrž a taky odstín, který se mi teď kvůli zamračenému počasí nepodařilo výstižně zachytit.

Říká se "to nejlepší na závěr" a tady to je...konvalinkový sprchový gel Yves Rocher. Když jsem tento gel představovala v článku New in, tak mi někdo napsal, že si nevybavuje, jak konvalinky voní. Bohužel to nedokážu popsat a tak doporučuji vyhledat cokoli s touhle vůní a očichat si ji. Já ji miluji! Samotný výrobek obsahuje také gel z aloe vera a vaši pokožku zanechá krásně svěží a voňavou /vůně bohužel vydrží možná tak 2 hodiny/ Za velké plus považuji i to, že gel dostatečně pění, proto vám stačí opravdu málo a tak si 200ml lahvičku hned nevypotřebujete.

Znáte nebo vlastníte některých produkt? Který byste si chtěli vyzkoušet?

You May Also Like

12 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.