{first impression}: Yves Rocher: Voděodolná prodlužující řasenka

by - srpna 17, 2013

K létu a teplému počasí patří voda a koupání. A protože vím, že mnoho z vás se maluje i k vodě, tak jsem pro vás testovala voděodolnou prodlužující řasenku s kartáčkem 360° od Yves Rocher.


Na první pohled mě zaujal pěkný obal v modré barvě. Víte, že já si na ty pěkné obaly prostě potrpím. Po otevření jsem začala zkoumat kartáček. Co se řasenek týče, nemám u kartáčků ráda žádné výstřednosti a upřednostňuji  klasicky kulatý kartáček, kterým se dostanu i k jemným řasám u vnitřního koutku oka. V tomhle případě je to splněno až na jednu výjimku. Není až tak úplně klasický, ale je na způsob hřebínku, což má za výsledek efekt rozčesaných řas.


Řasy se nalíčí rovnoměrně, přirozeně a přitom díky rozčesání a lehkému prodlužujícímu efektu vypadá váš pohled otevřeněji. Řasenka by tedy v tomto případě jako obyčejná obstála na výbornou. Ale jak je to s voděodolností?


Na tohle testování jsem se docela těšila. Po zkušenosti s voděodolnými stíny jsem si užila zábavu i tentokrát.



Řasenku jsem si oblíbila a letos se na dovolené nebudu muset bát zkrášlit se trochu i k vodě. Myslím, že tak letos poprvé díky této řasence a voděodolným očním stínům poruším pravidlo "nemalovat se k vodě".

Tak co na ni říkáte? Jaký máte vůbec vztah k voděodolným řasenkám?

You May Also Like

12 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.