{first impression}: Yves Rocher: Pleťový gurmánský peeling z meruňkových jader

by - září 01, 2013

To, že jsou peelingy pro naši pokožku a pleť důležité snad zmiňovat nemusím. Stará pokožka by měla být odstraněna a dát tak prostor té nové - obrazně řečeno. Například na nohy a ruce si dělám ráda peeling domácí, ale co se obličeje týče, tak tady pak volím raději hotové výrobky, které jsou k pleti šetrné. Přeci jen si na obličej nenapatlám peeling z hrubé mořské soli tak jako na chodidla. Tentokrát jsem měla možnost vyzkoušet gurmánský peeling na tvář z meruňkových jader, který obsahuje také vodu z bio heřmánku, rostlinný glycerin a esenciální olej z pomeranče.


Peeling se nanáší na navlhčený obličej. Klasicky, tak jak jste zvyklí si dopřejte jemnou masáž a opláchněte. Ačkoli jsou peelingy na pleť šetrné, tak byste se měli vyhnout okolí očí, které je velmi citlivé. Je doporučeno používat jej jednou až dvakrát týdně. Já mám samozřejmě děravou hlavu, tak jsem ráda, když si peeling dopřeji v neděli, kdy si pravidelně dělám zkrášlovací hodinku. Tento ovocný peeling s práškem z meruňkových jader odstraní odumřelé kožní buňky. Pleť je pak jemná a trvalo dlouhých třicet minut, než se mi začala pleť stahovat a já ji musela hydratovat. Normálně bych krém na obličej nanesla hned, ale chtěla jsem si otestovat i tuto vlastnost.


Peeling je skvělý, a to hlavně díky tomu, že je jemný. Párkrát se mi stalo, že jsem si koupila peeling na obličej a pleť po něm byla červená a podrážděná a tak mi pak sloužil jako tělový peeling. Tento však zůstane pouze na pleť. Výrobek si můžete zakoupit již zítra, 2. září, v e-shopu Yves Rocher. Prodejní cena je 179 Kč, ale v září bude k dostání za zaváděcí ceny, takže pokud jej chcete vyzkoušet, neotálejte.  Peeling je bez parabenu a neobsahuje živočišné složky, to je taková menší informace navíc pro ty, co tyhle věci zkoumají z blízka :-)

Používáte peeling na obličej?

You May Also Like

9 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.