Yves Rocher: Sprchové gely, aneb jak si prodloužit dovolenou

by - září 17, 2013

Protože mám všechny dovolené už za sebou a chtěla jsem si pocit relaxace, pohody a klidu volných dnů ještě prodloužit, postavila jsem si na vanu rovnou dva sprchové gely, které mě při každém použití přenesou zpátky do doby, kdy jsem si užívala moře, sluníčka, dobrého jídla, skvělé společnosti a hlavně jsem nemyslela na práci. A které to jsou?



Když se mi tento produkt dostal do rukou poprvé, myslela jsem si, že je to tělový krém, který má úžasný obal. Obal zůstal, ovšem z obsahu se vyklubal pomocník do sprchy. Nechci se tu příliš rozplývat nad tím, jak působí lahvička luxusním dojmem a jak mi ji bude jednou líto prázdnou vyhodit a tak se rovnou podíváme na zoubek výrobku. Obsahuje mimo jiné arganový olej a esenciální olej z květů pomerančovníku. Kombinace těchto dvou olejů se postará nejen o výživu vaší pokožky, která zůstane po osprchování jemná, ale dostaví se také uvolnění mysli. Jeho vůně je lehce orientální a mě kromě exotiky připomíná rána u babičky když jsem byla malá, vstala jsem z postele a šla k jejímu toaletnímu stolku očichávat všechny krémy a parfémy, které jsem našla. Ani nevím čím to je, ale tohle ve mně ta vůně evokuje. Sprchové mléko ze začátku voní opravdu intenzivně, ale po chvíli zůstane jemná a nevtíravá vůně, při které si možná představíte, že jste na masáži a bude se vám hezky usínat. Já se musím přiznat, že mléko občas vliji do horké vody při koupeli a po náročném dni je to opravdový požitek. Ovšem pozor, ti co nemají rádi zemitější a trochu těžší aroma, pak doporučuji zaměřit se spíše na výrobek o pár řádků níže.



Oproti prvnímu sprchovému mléku, je tento gel úplným opakem. Jeho svěží tropická vůně mi dodává energii a při ranním sprchování nebo po sportu mě opravdu probere. Podle popisu se dá použít jak na vlasy tak i na tělo, takže po mém workoutu je to ideální výrobek pro to, jak ze sebe zase rychle udělat svěžího člověka co nevypadá, že před pár minutami při sportu vypustil duši. Obal je typický pro většinu sprchových gelů od Yves Rocher, kterých je mimochodem požehnaně, ale etiketa z něj dělá prázdninový a letní kousek. Tento sprchový gel používám zásadně s mycí houbou, čímž se krásně napění. Houba se postará o prokrvení a masáž pokožky, takže je to takový bonus ji použít.. Navíc mám pocit, že takhle pokožka voní déle než při aplikaci přímo na tělo a já si tak můžu opět představovat třeba v županu, že jsem zpátky na dovolené, kde se mi denně chechtali racci.


Znátě některý z produktů? A jak si prodlužujete pocit dovolené vy?



You May Also Like

6 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.