Můj týden v obraze #52

by - prosince 30, 2013

Poslední týden tohoto roku je za námi. Neuvěřitelně rychle to uteklo. Jakoby to bylo včera, co jsem vám přála to nejlepší do roku 2013 a teď už budeme vítat ten se čtyřkou na konci. Poslední dny se nesly v duchu Vánoc, které jsou spjaty s dobrým jídlem, rodinou, přáteli, dárky a u nás hlavně s pohodou /ačkoli tomu stresu se taky občas nevyhneme/. Musím říct, že jsem se minulý týden tak přecpala sladkým, že jsem to potřebovala kompenzovat mastným, slaným a vůbec hlavně masem. Takže dát si tatarák bylo snad to nejlepší co jsem mohla udělat, abych své chuťové buňky vyrovnala do normálu.


Celý týden jsem nosila slavnostněji nalakované nehty, abych si tu sváteční atmosféru navodila co nejvíce. A taky jsem se byla několikrát projít, protože kde jinde se zasníte tak dobře jako v přírodě? A navíc bylo přeci potřeba dělat něco jiného, než jenom jíst, pít a čučet do nekonečna na vánoční stromeček, který bych si nejraději zabalila a vozila ho s těmi světýlky všude s sebou.


Jedna moje procházka mě zavedla do lázeňského města, kde je tak čistý vzduch, že jsem měla pocit, že všechny moje mozkové buňky dostaly ten pravý šok pro to, aby se vzpamatovaly z každodenního sledování pohádek, vánočních filmů a začaly si pomalu uvědomovat, že tohle lenošení už by mělo opravdu přestat.


Nicméně i tak si pořád dokola prohlížím fotky ze Štědrého dne a vracím se k tomu jak jsme rozbalovali dárky a jak si Stacie myslela, že úplně každý je pro ní a že pod vším tím suštícím papírem je něco dobrého. Přeci si jenom ty svátky chci užít co nejdéle a názor, že Vánoce končí o půlnoci 24. prosince nezastávám. 

Snažíte si taky Vánoce prodloužit co nejdéle, nebo je ukončíte po rozbalení dárků?

You May Also Like

38 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.