Předsevzetí tak trochu jinak

by - ledna 03, 2014

Se začátkem roku 2014 jsem se rozhodla pro jediné předsevzetí, které si normálně nedávám, a to více relaxovat. Nemyslím tím ale válení se u televize, pročítání mých oblíbených blogů, což jistou relaxací také jé, ale spíše úplně vypnout. Zajít si kamkoli kde se o mě budou starat, ať už půjde o masáž, kosmetiku či manikúru, napustit si horkou vanu s relaxačním oleje, uvařit si čaj, zapálit si svíčku a číst knížku. Prostě cokoli, při čem bude klid a uteču každodenním starostem a uniknu z dnešního světa, který je plný shonu, elektroniky a lidí, kteří se za něčím ženou.

A jak jsem si řekla, tak se i stalo. Tentokrát jsem si zašla do solné jeskyně, která má blahodárné účinky na různé onemocnění od astma, kožních problémů až po alergie. Navíc povzbuzuje imunitní systém, což poslední dobou potřebuji jako sůl.


Příjemná hudba, tekoucí voda a uvolnění se na lehátku pod dekou - to je to co na mě čekalo. Do solné jeskyně doporučuji teplejší oblečení, protože teplota se udržuje kolem 20°C a za 45 minut by vám bylo v tričku s krátkým rukávem chladno i pod dekou, které jsou většinou k dispozici.

Navštívili jste někdy solnou jeskyně? Kam chodíte relaxovat?

You May Also Like

29 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.