Top 5 kosmetických produktů 2013

by - ledna 09, 2014

Minulý rok jsem měla možnost vyzkoušet hodně produktů, které byly novinkami a nebo byly na trhu již déle a já se k nim dostala teprve během roku 2013. Hodně z nich jsem si oblíbila, o některé nezavadím už ani pohledem a jiné mě chytly za srdce a já je zařadila mezi mé stálice. Proto bych vám dnes ráda ukázala výběr pěti těch nejlepších produktů s kterými podle mě nesáhnete vedle a od kterých vlastním už několikátý kousek. 


Lipcolor butter jsem si zamilovala na první pohled, vůni, a nanesení na mé rty. Miluji tu myšlenku balzámu a rtěnky v jednom. Rty krásně hydratuje, barvy jsou krásné a dostatečně pigmentované a ještě dodávají vašim rtům lesk. To, jaké odstíny jsem si pořídila si můžete prohlédnout tady.


Suchý šampón mi zachránil kůži už nespočetněkrát. Když jsem si nestíhala umýt vlasy a nebyly ve své nejlepší kondici, sáhla jsem právě po tomhle od Schwarzkopf. Navíc miluji to, jak vlasům dodá objem a vůně vám dodá opravdu pocit svěžesti. Číst jste mohli o něm tady a nebo tady.


Pleťový peeling si mě na svou stranu naklonil svou jemností. Svou funkci odstranit odumřelé buňky plní skvěle a přitom mi mou pleť nepodráždí. Více se můžete dočíst v mé recenzi tady.


Lak na nehty od Rimmel jsem použila například při vytváření leopardího vzoru (klik) a moc ráda ho nosím také samotný, a to nejen kvůli tomu, že se hezky leskne. Krásně se nanáší, dlouho vydrží a odstíny jsou moc pěkné, ačkoli bych se vůbec nezlobila, kdyby jich ještě pár přibylo.


Balzám na rty mě doprovází všude. Když pominu jeho božskou vůni malin, tak musím vyzdvihnout hydrataci, která je více než dobrá. Navíc balzám jemně barví, takže když se potřebuji rychle zkrášlit, funguje jako první pomoc pro mé rty. Pár dalších slov jsem balzámu věnovala v tomto článku. To, že vlastním už jeho druhé balení, ačkoli to první mi skoro vůbec neubylo, mluví za vše.


Jaký byl váš nejoblíbenější výrobek za rok 2013? Znáte nebo vyzkoušeli jste některý z uvedených výrobků v článku?

You May Also Like

26 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.