Můj týden v obraze № 30

by - července 30, 2014

O víkendu u nás doma nastalo velké, očekávané a fyzicky náročné stěhování. Balení bylo nekonečné a já propadla panice při zjištění, že mám v ruce poslední prázdnou krabici a byt je stále plný. Nicméně jsme se s tím statečně poprali, a to také díky mým rodičům, kteří jsou prostě úžasní. Nejlehčí to měla Stacie, která si zabalila svou oblíbenou hračku a šla.

Teď už si užíváme nového domova a tak trochu si hrajeme na dobrodruhy, protože nám chybí doma plno věcí a hlavně hromadu dalších nemůžeme najít v desítkách krabic a pytlů. Bez čeho však ani v těchto dnech nemůžu být jsou květiny. Nejdříve jsem se spokojila s těmi natrhanými a pak už jsem si koupila chryzantémy, které v období květu ozdobí opravdu dokonale každé místo.

Bohužel nás při stěhování zastihlo příšerné dusno, takže jsme se chladili jak jen to šlo. Ať žije meloun z ledničky. Celkově je to ale fajn a každý den se v práci těším na to, až pojedu domů a užiji si trochu té novoty. Myslím, že fotka s klíči dokazuje, jak moc svůj nový domov miluji.

Jak jste prožili svůj víkend vy?


You May Also Like

28 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.