Ledová výzva po mém

by - srpna 26, 2014

I mě zastihlo nominování na ledovou výzvu Ice Bucket Challenge a tuhle nominaci jsem přijala. Video najdete na mém facebooku. Tato kampaň má sice za úkol zvýšit informovanost o amyotrofické laterální skleróze, ale já bych ráda tuhle výzvu směřovala někam jinam.

Myslím, že celý svět se postaral o to, že o této nemoci už ví široký okruh lidí a finančně byla podpořena dostatečně. Proto není již potřeba, abych svou podporu vynaložila právě zde. Nechtěla jsem si zvolit ani oblast kampaní, které jsou mediálně známé a podporované slavnými osobnostmi, proto jsem se rozhodla, že s přítelem vybereme nějaký zvířecí útulek, a svou pomoc nabídneme tam. Pomoc to však nebude finanční, ale materiální. 

Proto vyzývám i vás, abyste se zamysleli nad tím, kde byste mohli pomoci. Ať už se jedná o dobrovolnictví na různých akcích, v dětských domovech (kde jsem vypomáhala při střední škole i já a v práci se nyní s kolegy zapojujeme do projektu Strom splněných přání), v útulcích, v domovech seniorů nebo kdekoli jinde, kde si myslíte, že by to bylo potřeba. Zapojte se jakoukoli formou, kterou uznáte za vhodné. I malá pomoc se počítá.

P.S. Blogerka Lucka už si ten svůj směr pomoci zvolila. Zapojíte se? Více informací zde.

zdroj: Pinterest



You May Also Like

4 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.