Vánoční balíčky Dove

by - listopadu 20, 2014

Určitě každý z nás alespoň jednou využil možnost hotových kosmetických balíčků a nadělil je někomu pod stromeček. Já kosmetické balíčky naděluji pravidelně, někdy koupím ty připravené a jindy si je namíchám sama.

Když jsem měla možnost otestovat dárkové balení Dove, neváhala jsem. Řekla jsem si, že aspoň ten, kdo si přečte tento článek, nebude kupovat zajíce v pytli. Navíc mám tuto značku ráda, takže testování pro mě bylo o to lepší. 

Oba dva balíčky obsahují tři produkty. Ten první, růžový je v klasické krabici a ukrývá se v něm limitovaná zimní edice, která má na obalech krásné sněhové vločky. Pro výrobky je typická, lehká a svěží vůně s mírně nasládlým tónem. Krémový sprchový gel a krásně hutný a přitom nadýchaný a lehce roztíratelný krém na tělo doplňuje krém na ruce, který je trošku mastnější, takže pro ochranu pokožky v zimě ideální. Všechny výrobky jsou hydratační, což je u mě poznávací znamení pro značku Dove.


Pěkná a vkusná kosmetická taštička ukrývá další tři produkty. Tentokrát se jedná o edici pistácie a magnólie. Sprchový gel krémové konzistence se vyznačuje jemnou květinovou vůní, kterou znásobíte použitím hydratačního tělového krému. Sprchový gel také zanechá vaši pokožku krásně jemnou a navíc ji při každém použití bude vyživovat díky obsahu pokožce přirozených lipydů. Tuhle dvojku doplňuje antiperspirant ve spreji Invisible dry, který byl testován na 100 barvách a neměl by zanechávat skrvny na oblečení. Já to můžu potvrdit například u modré, snažila jsem se i místo po aplikaci antiperspirantu tričkem otřít, abych to pořádně otestovala a ono nic.


Oba balíčky jsou povedené, ale já osobně bych upřednostnila zimní edici, která je mi sympatičtější svou vůní. Pokud budete kupovat jakýkoli kosmetický balíček, zamyslete se. Někomu se může kosmetická taštička, které bývají často součástí balíčků, hodit, ale jiný zase upřednostní to, že krabici od výrobků jednoduše vyhodí a doma se mu tak nehromadí zbytečnosti. 

Kupujete k Vánocům kosmetické balíčky?

You May Also Like

18 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.