Můj týden v obraze № 48

by - prosince 02, 2014

Co bych vám tak napsala o mém minulém týdnu. Chystala jsem se na adventní čas, popíjela po večerech oblíbenou kávu a těšila se na víkend u rodičů. Celkem běžné dny. Kromě začínající vánoční výzdoby jsem ještě poslední týden obdivovala čerstvé květiny, které mi vydržely více jak čtrnáct dní a zkusila jsem svou zručnost při výrobě věnce na dveře. Stálo mě to pár píchanců od větviček, nějaká ta malá popálenina od tavící pistol se taky objevila, ale stálo to za to. S výsledkem jsem totiž spokojená.


 

Videa z našeho denní života můžete sledovat na youtube, kde nás najdete jako World Of Stacie. Budeme rádi, když se za námi přijdete podívat a dáte nám vědět jak jste se měli a prozradíte nám třeba i své tipy na nejrůznější věci, na které se ve videích ptáme.

Třeba teď by mě zajímalo, kdo z vás už začíná péct vánoční cukroví a jaké druhy máte nejraději? Já osobně nedám dopustit na perníčky, linecké a vanilkové rohlíčky. Letos se poprvé pokusím cukroví napéct sama, tak doufám, že se podaří alespoň něco, aby ty Vánoce nebyly bez této sladké tradice.


You May Also Like

6 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.