Můj týden v obraze № 50

by - prosince 18, 2014

Všude kolem svítí světýlka, domy jsou ozdobené těmi nejrozmanitějšími věnci, truhlíky a jinými dekoracemi. A já jsem v sedmém nebi, protože tuhle předvánoční atmosféru miluji. Ještě si jít užít na nějaké trhy dobrý svařáček a bude to dokonalé. Minulý týden jsem si sice jeden užila, ale bylo to ve spěchu a tak se to musí zopakovat.

Nejkrásnější okamžiky však nepatřily trhům, nýbrž víkendu, kdy jsme kupovali vánoční stromeček, pořádali jsme s přáteli vánoční besídku a rozvěsili jsme po zahradě světýlka. Mrzí mě, že tohle období je jen jednou v roce, ale na druhou stranu si říkám, jestli by to pak mělo to pravé kouzlo, kdyby se to v jednom roce opakovalo. 

Zmíněná besídka byla opět povedená. Dobrá večeře, chutné cukroví, malé radosti v podobě dárků a hlavně dlouhé hodiny skvělého povídání a zábavy s přáteli. A samozřejmě došlo i na vtipný dárek, kterým byla letos láhev šampaňského, z které se neopiji i kdybych chtěla. Je totiž celá z čokolády. Celou přípravu jsem vám natočila a vlastně jsem toho natočila mnohem víc. Mrknout můžete na našem druhém youtube kanále WorldOfStacie.

Pořádáte se svými přáteli předvánoční sešlosti? A jak prožíváte předvánoční období vy?


You May Also Like

4 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.