Oblíbené kousky pro hezčí já

by - listopadu 26, 2016

Listopad se pomalu ale jistě překuluje do svého finále a nás čeká další nádherné období v roce. Advent je kouzelné období a všichni jeho milovníci cítí všude kolem speciální špetku kouzla, kterou zbytek roku tak nějak postrádá. Třeba se nám letos poštěstí a celou atmosféru doladí sněhové vločky, které se budou ve třpytu světýlek snášet k zemi. 

Ještě než se pustím do básnění o přípravě na Vánoce, mám pro vás pár maličkostí, které mi pomáhají cítit se krásná v těchto dnech

Manikúra je základ. Není nad upravené nehty. Již pár let nedám dopustit na skleněný pilník, který se mi pro mé nehty osvědčil jako ten nejšetrnější. Postupně se od podzimních tónů hnědé a vínové ubírám k růžovým a fialovým lakům a před Vánocemi je doplním červenou a třpytkami.


V posledních dnech sahám téměř každý den po žehličce na vlasy a tvořím lehké vlny. U žádného účesu se neobejdu bez fixace. Nebýt stylingových přípravků, vlny mi spadnou v okamžik, kdy za sebou ráno zavřu dveře od domu. Lak na vlasy mi poslední dobou nevyhovuje a tak jsem zašla do drogerie a domů jsem si přinesla stylingový krém od značky Nivea, který doma používáme už několik let. Absolutně miluji jeho vůni! Když jej rozetřu v dlaních a promnu jím vlny, udělá stejně tak dobrou službu jako lak, možná i lepší. Vlasy nevypadají jakkoli slepeně a mám pocit, že se také krásně lesknou. 

Poslední kousek, který není kosmetický, je náhrdelník od mé sestry. Dokonale jednoduchý a ženský. Hodí se snad ke všemu co mám doma ve své skříni a v mém okolí sklidil obrovský úspěch. Má několik oček pro nastavení délky, takže si můžu podle výstřihu volit, jak nízko chci přívěsek mít. Jeho zlatá barva je dokonale vyšperkovaná jemnou růžovou a musím říct, že to byla láska na první pohled.


To je pár kousků, které jsou momentálně mé stálice a které mě dělají krásnější, nebo mi alespoň k tomu pocitu dopomáhají. A pokud chcete vědět o více věcích, nebo takových malých typech, díky kterým se cítím lépe, můžete mrknout na mé poslední video na youtube kanále JBYbyPetra.

Jaký je váš oblíbený kousek díky kterému se cítíte krásnější?

You May Also Like

10 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.