Báječná sobota v poklusu

by - října 14, 2017

Probouzím se necelých dvacet minut před zvoněním budíku. Sobotní rána máme vždycky lenivá a často se také nesou v duchu převlékání ložního prádla. A tak si pár volných minut a posledních pár chvil ve starém povlečení užíváme tak trochu nedovolenou aktivitou. Stacie smí do postele. Netušíme, kdo z nás tří má tuhle tradici nejraději. A ani to moc zkoumat nechceme.

Z téhle rodinné chvilky nás vyruší vtíravá melodie linoucí se z mobilního telefonu. Následuje pár úkonů jako krmení divé zvěře, převlékání peřin a konečně snídaně pro mě a pro přítele. Celá hodina, která odstartovala mou sobotu v poklusu.

__________________________________

KONĚ A MILOVANÝ PODZIM.
__________________________________


Projížďku na koni jsme s přítelem plánovali už pěkně dlouhou dobu a když jsme si jízdu objednávali, netušili jsme, že nám dá jízdárna termín až za tři měsíce. Těch téměř sto dní jsem zkoušela ulovit uvolněné místo po někom jiném, ale marně. Říjen se v Česku nese často ve znamení deště a tak jsem byla už tak trochu připravena, že se náš program odsune o dalších pár měsíců. Když jsme se ale ráno probudili a viděli jsme z okna návrat babího léta, věděli jsme, že dopoledne strávené v sedle bude báječné. A taky že bylo.




Zrzavé krasavice si to kráčely napadaným, barevným listím a to co ještě nespadlo, se nám krásně houpalo nad hlavou na větvích ozářených sluncem. Zní to idylicky až básnicky, jenže ono to tak skutečně bylo. Kromě pomalejšího tempa, které bychom snesli malinko svižnější, jsme neměli jízdě co vytknout. Možná jen ještě jednu drobnost - uteklo to.

__________________________________

ESSENCE SLAVÍ 15 LET.
__________________________________

Po návratu jsem měla celých deset minut na to, abych ze sebe sundala pohodlné oblečení z lesa a oblékla si něco, co se hodí do společnosti. Za těch pár minut mě měl totiž přítel odvézt na další program sobotního dne. Oslava patnáctých narozenin značky essence se nesla v duchu růžové, třpytu a milých blogerek, které jsem mohla po dlouhé době opět vidět. A ty, které jsem viděla poprvé, jsem velmi ráda osobně poznala.

Kromě představení novinek, vývoje postavičky Cosmy, metalické manikúry a ukázky konturování obličeje, nás čekalo výborné občerstvení a naprosto kouzelný narozeninový dort. Díky spolupráci s eshopem Kupkosmetiku.cz jsem se na akci dostala a touto cestou bych chtěla ještě jednou poděkovat za příjemné odpoledne.

__________________________________

UKONČENÍ SEZÓNY TÁBORÁKŮ.
__________________________________


Když už jsem měla tak příjemně strávený den, ačkoli byl trochu v poklusu, tedy bez zastavení, nezbývá nic jiného, než aby se ve stejném duchu neslo také jeho zakončení. A proto se teď odeberu vychutnat si poslední letošní, propečený a voňavý špekáček s krajícem čerstvého chleba. Celá ta idylka bude ve společnosti skvělých sousedů. A protože je to takové naše malé ukončení sezóny posedávání u ohně, nezbývá nic jiného, než to zapít hrnkem lahodného svařeného vína.

A vám přeji, abyste měli ten krásný podzimní víkend stejně vydařený, tak jako já.

Jak jste využili slunečného počasí vy?

You May Also Like

0 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.