2. adventní neděle

by - prosince 10, 2017

Několik stovek kilometrů mě dělilo od mého programu na druhý adventní víkend. Z města, kde to vypadalo spíše na jaro jsem se přemístila do hor, kde na mě čekala sněhová nadílka. Sice byla malá, ale byla tam. Je tady vždycky taková zvláštní pohoda. Tentokrát mě donutila začíst číst další knihu. Osm od Radky Třeštíkové. Četli jste ji?

Jenže tím pádem se odkládá čtení knížky, na kterou se těším už od té doby, co jsem zjistila, že se začne prodávat na našem trhu.

_____________________________________

RYCHLEJI MLUVIT NEDOKÁŽU
_____________________________________


Lauren Graham jsem si zamilovala díky Gilmorovým děvčatům. Není to ale jen skvělá herečka, nýbrž je to také autorka bestselleru Jednoho dne, možná... A to je právě knížka, kterou si přeji mimo jiné letos pod stromeček.


Než se k ní ale dostanu, čeká mě její novinka Rychleji mluvit nedokážu. Kniha o životě, lásce a historkách z natáčení Gilmorova děvčata. Lauren nechává čtenáře nahlédnout do svého života. Na stránkách této knížky se podíváme i na to, co pro autorku znamenal návrat k seriálu, ukáže nám zákulisí Hollywoodu a v knize jsou také fotografie a úryvky z jejího deníku.

Na knížku se moc těším. A protože vím, že je tato herečka oblíbená a seriál Gilmorova děvčata ještě oblíbenější, spojila jsem se internetovým knihkupectvím MegaKnihy a mám pro vás jeden výtisk o který si zasoutěžíme.


Pro zařazení do slosování stačí do komentáře napsat, která postava ze seriálu Gilmorova děvčata byla vaše nejoblíbenější. Nezapomeňte, že komentáře lze přidávat pouze z hlavní stránky. Přidejte prosím také e-mail, kde vás  můžu v případě výhry kontaktovat.

Soutěž poběží do pátku 15.12.2017 do půlnoci a vítěz bude vylosován.
Doručovací adresa musí být v České republice.

Přeji hodně štěstí a krásnou druhou adventní neděli!

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA.
GRATULUJI VÍTĚZCE.
 

- Petra -

You May Also Like

16 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.