For Life & Madaga

by - července 19, 2012

Můj úplně první článek o kosmetice bych chtěla věnovat té, která mě osobně velmi pomohla. Jelikož mám mastnou pleť a ani já se nevyhnu občasným neduhům v podobě pupínků a černých teček, byla jsem nešťastná, že mi žádná kosmetika ne a ne pomoct. A pak jsem úplně náhodou narazila na kouzelnou značku For Life & Madaga, kterou mi doporučila kosmetička.
Nevím, jestli ji znáte nebo ne, každopádně pár informací vám poskytnu. Jedná se o českou kosmetiku na francouzských základech. Specializuje se na výrobu profesionální kosmetiky pro kosmetické salóny, ale myslí i na své zákaznice a nabízí produkty pro domácí péči. Toho jsem využila i já. Vybrat si můžete vybrat z desítky produktů pro všechny typy pleti. Více informací si můžete přečíst zde.
Skvělé je, že nemusíte kupovat zajíce v pytli, ale můžete si objednat vzorečky, a to i zdarma, pro svůj typ pleti. Překvapilo mě, že vám nepošlou 2 - 3 vzorečky v takovém tom sáčku, ale v tubičkách a lahvičkách a pošlou jich opravdu hodně. Já měla tuším 10 kousků. Vydržely mi skoro měsíc, takže jsem opravdu zkoušela a zkoušela, co mi nejvíce vyhovuje.
Skvělé je, že firma nabízí i kompletní sady u kterých se dá ušetřit. Já si však výrobky nakombinovala podle toho, co mi nejvíce vyhovovalo.  A tyhle výrobky bych vám teď chtěla představit.


Všeobecně musím říct, že všechny mají úžasnou vůni - bylinky, příroda - a hlavně jsou skvěle snášenlivé a neměla jsem na ně žádnou špatnou reakci v podobě pálení, zarudlé kůže či podobně. Někdo  může namítat že obsahují látky, o kterých se tvrdí, že jsou škodlivé a neměly by se používat, ale popravdě, když mi něco pomůže tak tohle přejdu, když vím že použití těchto látek je v určitém množství povoleno. A navíc, kdo vám 100% zaručí, že to, že jsou nebo nejsou škodlivé je pravda. Většinou se tyhle informace objevují na různých diskuzích a ne na oficiálních stránkách.

Když používám tuhle emulzi tak mě zaplaví lehká vůně citrusů. Musím říct, že odličuje dobře a i když nepoužiji za celý den make-up či pudr, tak odličovací tampónek večer nezůstane čistý, což je důkaz toho, že odstraní i každodenní nečistoty. 200ml za 174 Kč je běžná cena, ale můžete mít štěstí, že bude zrovna tento, nebo i jiný výrobek v akci, které se každý měsíc obměňují.
Tonikum používám ráno i večer, ačkoli se při další objednávce chystám koupit si na večer pleťovou vodu, která by neměla póry na rozdíl od tonika uzavírat, a tak se může pleť v noci sama čistit a vyloučit nečistoty, které právě ráno tímhle tonikem odstraníte a póry uzavřete a zabráníte zanesení nečistot. Vzpomínám si, že všechny dosavadní tonika mě vysušovala a občas jsem cítila i štípání. Tohle nezpůsobuje ani jednu z uvedených věcí a navíc docela příjemně voní a nesmrdí po alkoholu. Cena je jako u čistící emulze 174 Kč za 200ml.
Kolikrát po použití nočního krému a následnému probuzení byla moje pleť mastná a musela jsem se jít okamžitě umýt a pak teprve jsem se věnovala dalším věcem. Nesnášela jsem takový ten pocit mastné masky na obličeji, ale u tohoto krému se mi to opravdu nestalo, a to ani po 2 měsících používání. Krém stojí 315 Kč za 50ml, což se může někomu zdát více, než je cena krémů v drogerii, ale existují i dražší krémy a tak si myslím, že to zas tak horentní suma není. Jeho konzistence je mi navíc hrozně příjemná a vůně mi připomíná starou dobrou Indulonu.
Tento krém se dá použít jako noční i denní a já si jej vybrala, protože mi zmatnil pleť více než běžný denní krém s aloe vera a šalvějí, který byl v základní řadě. I ten jsem však vyzkoušela a myslím, že si ho koupím na období podzimu a zimy, kdy se tolik pleť nemastí. Opět vás očaruje příjemná bylinková vůně a snad vás přesvědčí o tom, že cena 390 Kč za 50ml není zase tolik. Taky mi moc vyhovuje, že ačkoli mívám občas suché líčka a nos tak u tohoto krému se mi vysušení neobjevilo.
Jemná bylinková vůně, bezbarvá gelová konzistence a okamžité vsáknutí do pleti - to je to co mě zaujalo hned při prvním použití. Účinky, které se dostavily o něco později byly třešničkou na dortu a já na tento gel nedám dopustit. 100ml za 220 Kč je podle mě příjemná cena, vzhledem k cenám výrobků, které si můžete koupit v drogerii a nemají žádný účinek.

Moje pleť se po používání těchto výrobků jednoznačně zlepšila a vypadá i zdravěji. A věřte, nedělám žádnou reklamu, jen si myslím, že by bylo ode mě dobré poradit třeba někomu, kdo taky stále hledá to, co mu bude vyhovovat. A proč to nevyzkoušet, když je možnost vzorků zdarma, že? :-)
Ještě závěrem chci říct, že pokud si budete kosmetiku objednávat, určitě se zaregistrujte, protože firma poskytuje slevy novým i stálým zákazníkům a při větší objednávce i dárky v podobě vzorečků a produktu navíc.

Dejte mi vědět, jestli ji někdo znáte a jak jste spokojení, případně, zda tuhle kosmetiku vyzkoušíte.
Mějte prima den
Petra

You May Also Like

0 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.