Magic Mike

by - července 18, 2012

Bez kalhot, v původním znění Magic Mike. Tak se jmenuje nový filmový trhák, který se bude líbit každé ženě už jen pro hlavní obsazení. A že je na co se koukat můžu říct z vlastní zkušenosti, protože jsem byla včera v kině.

Můžete se mrknout na trailer.


Channing Tatum, kterého si můžete pamatovat z filmů Let´s dance nebo Milý Johne, zde ztvárňuje jednoho z mužských striptérů. Film je inspirován jeho zkušenostmi, kdy se jako striptér živil ještě dříve, než začal svou hereckou kariéru. Můžete se těšit na různé dech beroucí taneční kreace, božská těla, vtip a dynamický průběh, kdy se po většinu času nudit nebudete. Ano, občas se naskytla chvilka kdy jsem přestala vnímat děj. Musím říct, že ze začátku pro mě bylo těžké zvyknout si na kameru a tím i obraz, který je poněkud jiný než u dnešních filmů, ale pak mi to přišlo celkem fajn. Největším problémem byl ze začátku pocit rozmazaného a příliš oranžovo-červeného obrazu.
Pokud překonáte svou ženskost a pohled na film jako na pastvu pro oči díky mužským vypracovaným a namazaným tělům a občasného sexappealu, pak si můžete říct, že jste čekali malinko víc. Některé scény, které se objevily a věty, které byly řečeny jsem občas vnímala, že by tam ani nemusely být.
Ale pak mě zase přepadla představa že jsem jednou z dam v ději, a to špatné bylo zapomenuto.
Také místy vtipné scény, kdy jsem se nesmála v sále jenom já, byly důkazem, že film má právem označení komedie. Ale očekávejte i lehké drama.
Řekla bych, že film není o tom, aby něco ukázal od začátku do konce, ale spíše o tom, aby diváka zavedl do prostředí striptérů a zákoutí s ním spojených, ačkoli místo zdlouhavých záběrů na procházející se a smějící se holku na pláži, mohlo být o to víc snímků právě z toho, co "profese" striptéra obnáší.
Víc o ději vám prozrazovat nebudu, to byste se pak na film ani nemuseli dívat :-)

Ještě vám nemůžu upřít malou ochutnávku, tak si ji užijte.

via
via

A klidně vemte do kina i své drahé polovičky. Kupodivu bylo mužské obsazení kinosálu velmi vyrovnané tomu ženskému a ani jeden z pánů neodcházel znechucen či nějak pohoršen.


Za sebe  můžu říct, že si tento film pustím ještě minimálně jednou, ale právě spíše kvůli smyslnému tanečnímu výkonu Channinga.
Dejte mi vědět, zda jste film viděli, či návštěvu kina plánujete a jak se vám líbil.


Mějte prima den.
Petra

You May Also Like

2 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.