How To Organize Your Earrings

by - července 16, 2012

Dlouhou dobu jsem řešila jak si uspořádat a do čeho uložit své náušnice, abych o nich měla přehled a přitom to bylo praktické k použití. Jsem totiž vášnivý sběratel náušnic a zastávám heslo, že jich není nikdy dost. Brouzdala jsem po internetu a našla mnoho typů, které vám taky ukážu. Klasické stojánky tu však nenajdete.

via
via

via

Jednou jsem jela do hobby marketu kde jsem chodila uličkami, až jsem se dostala do nářadí. Nechápu jak jsem se tam dostala, ale pro mě to bylo štěstí, protože se tam na mě smál průhledný boxík na šroubky, který mi přišel jako naprosto ideální pro mé náušnice. A jelikož mám náušnic opravdu hodně, vzala jsem si rovnou dva, ale už teď vím, že budu muset jít ještě aspoň jeden dokoupit.


Výhoda boxíku je, že je průhledný, takže vidíte náušnice, aniž byste ho museli otevřít. Je uzavíratelný, takže ho můžete brát na cesty aniž by se vám náušnice vysypaly. Perfektní je, že jsou v něm malé přihrádky, kterých je 24, takže náušnice se vám nepomíchají. Tento organizér mě stál 90 Kč.

A jeden tip na závěr. Seřaďte si náušnice podle barev, budete tak mít lepší přehled a lépe se vám bude dohledávat, jaké si vzít k vašemu outfitu.


A jak máte uspořádány náušnice vy? Dejte mi vědět do komentáře, nebo vložte fotku na facebook.
Mějte prima den
Petra

You May Also Like

3 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.